reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja jutro zaczynam marchewkę podawać, potem jakieś inne kombinacje to się może unormuje :-D Na razie wcina jabłko i kaszkę ryżową. Młoda potrafi nie robić kupy nawet 7 dni :S Musze jej wywoływać...

U nas na szczęście nie ma żadnych kupkowych problemów, w zasadzie Aguśka to bezproblemowe dziecko w porównaniu do Magdy i Szymka, standardowo robi 3 razy dziennie
od poniedziałku zaczynam podawać marchewkę, w zasadzie miałam to już dawno zrobić, ale z przyczyn technicznych wyszło jak wyszło, jak na razie mała je bebiko 2 z kleikiem gryczano-ryżowym

gryczano- ryzowym ??? a z jakiej firmy on jest ??? bo maly je jescze bebiko1 i dodaje mu na noc albo kleik ryzowy, albo kukurydziany czasem do smaku dodajemu jakas kaszke smakowa.

reklama
Nutricia Bebiko 2 z kleikiem gryczano ryżowym po 4 miesiącu, ja muszę Agnieszce dawać zagęszczone ponieważ zwykle mleko piła w dwa razy więcej niż wskazywał schemat i po konsultacji z pediatrą kazała początkowo zagęszczać bebiko 1 klikiem ryżowym a teraz mamy takie bekiko,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry