reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie basiu kup mu soczek marchewkowy normalny w butli ale chyba takie ma tylko hipp i najpierw ten soczek musi wypic tam jest 200 ml , wiec do butelki 100 i 100 wody (wiktorowi bardzo smakowal) i te drugie pol zostaw na jutro w lodowce, a jutro dasz mu reszte i tez z woda.

magdulicha a powiedz mi one jet konsystencji normalnego mleka czy geste ze trzeba podawac przez smoczek z wieksza dziurka jak kaszki czy cos takiego ???

mleko jest gęstsze , co do smoczka to chyba z większą dziurką pewnie z 2 ale to wszystko zależy od tego jakiej butelki używasz ,ja mam smoczek trójprzepływowy i butelkę canpol babies LOVI (cudna butla, a raczej smoczki) Agnieszka super sobie radziła, bo początkowo miała inny smoczek taki dla niemowlaków, super, a teraz jej zmieniłam własnie na ten trójprzepływowy

czesc dziewczyny .wczoraj niesadzilam ze moze byc gorzej no ale jak sie okazuje moze byc gorzej .dzisjest gorzej:-(.po wczorajszym dniu ktory kamil caly spedzil na rekach maz mnie wieczorem troche odciazyl .nastala kolejna ciezka noc. a dzisiajszy poranek to jakis koszmar kamil placzenawet na rekach tak od 6 rano nawet teraz :szok::-(.goraczki niema ,brzuszek ma miekki ,zimno ani goraco mu niejest .niewiem co sie dzieje .mnie boli glowa od pogody i jego placzu plecy i rece i nogi od noszenia go ,jestem glodna ,chce mi sie spac .i chce mi sie plakac ale nieplacze to tylko pogorszy sytuacje dziecko wyczuje moj niepokoj i bedzie plakac gorzej.ja to wytrzymam dam rade ale boje sie ze kamilek sie rozchoruje przez ten placz.
jeszcze was niedoczytalam musze przeczytac 8 stron ale niemam jak a poza tym najpirw chcialam sie wyzalic.
witam klejna nowa mamusie :-)

Salik kup małemu butelke Aventu pt. Treningowa. Jest z uchwytem i ma super smoczek, jedną dużą dziurke i jedną malenką. Ja z niej daje kaszke małemu i super leci. Dodadkowo w komplecie z butelką jest koncówka od niekapka, wiec bedzie na dłuzej bo ten smoczek jest od 3 miesiąca do 6 a od 6 niekapek w sumie nawet do 12 miesiaca. Dobra inwestycja polecam.

Udało mi sie ją znaleźć na allego.klamar2 - Butelka AVENT treningowa 260ml ZOBACZ!! (361977225) - Aukcje internetowe Allegro. Ja swoją kupiłam w Smyku.

hej dziewczynki:)) u nas dzis noc calkiem spokojna w porownaniu do wczorajszej::)) 3x karmienie standardowo, ale tylko chwila pojekiwania po i nicolka zasypiala:)):-) a obudzila sie rano o 5 tata sie z nia pobawil do 6 30, pozniej mama usypiala do ok 8 i tak nicolka zasnela i ja tez i spalysmy do 10:15:szok::szok::szok: a
chcialam powiedziec, ze wszystkie mamusie piekne- i przed i po urodzinkach dzieciaczkow:tak::tak: a aga mama bez makijazu i nieuczesana taka ladna to co dopiero z makijazem i fryzura musi byc:szok::-D
a i witamy z nicoluska nowa mamcie:)):happy:
a nas dzis czeka szczep[ienie o 3/15- ciekawe jak bedzie tymm razem??.....:nerd:

reklama
Katarzyno-Joanno wiź pieluszke tetrową i pomasuj mu dziąsełka i zobacz czy podziała na troce. Jezeli tak to polecam albo podac żelik na ząbki albo łyżeczke syropu przeciwbolowego, nurofen albo apap

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry