reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ah to juz bebiko ma w sobie ten kleik gryczano - ryzowy tak ???... chwila a bebiko 2 po 4 miesiacu juz sie daje dzieciom ??? Wiktor juz skonczyl 4 i nadal wcinamy jedynke, ide poczytac na opakowaniu....

reklama
jakie pieknosci te mamy w ciazy......po oczywiscie rowniez:tak:az milo powspominac:rofl2:
Witam kolejna mamcie styczniowa!!!milo ze jest kolejna doswiadczona mamuska!!:-pswoja droga podziwiam miec czas na neta przy 3 dzieciaczkow -super organizacja obym ja tez tak w przyszlosci potrafila:zawstydzona/y:
mi sie Kubus dzis budzil standart o 1 ale spoko bo nie spalam jeszcze pozniej o3 bo Ł go obudzil bo wrocisz strasznie zly z pracy i mi opowiadal co sie stalo....:-(a pozniej o 6 i o 7 padalam ale Ł byl dzielny i jak tylko go nakarmilam odbil go i polozyl do lozeczka a za 2 razem do wozka i sam zasnal bez bujania - szok ale sie ciesze!
dzis zamierzam wyjsc na spacerek bo pieknie jest:rofl2:tylko nie wiem jaka pore wybrac zeby mi nie buczal bo sobie nie poradze wiagac wozek z nim na rekach a nie dam mu spacerowki o nie:no:
dzis chyba macie lepsze humorki??:-)mam nadzieje!!!takze milych spacerkow ja ide gotowac kasze na obiad bo miesko juz zrobilam:tak:
Kubus dzis dostanie znow jabluszko:happy:podaje mu juz od tyg malymi porcjami zwiekszajac je to kiedy i jak moge mu wprowadzic marchewke???ugotowac i zetrzec jak jablko ???pomozcie bo zielona jestem ..........:zawstydzona/y::-(a pediatra pozwolila po jablku ....

Hej,hej!Dzieki za ciasto cytrynowe :tak: Bede piec(o matko-alez ja dawno tego nie robilam!)...

Jest paskudnie,ja sie czuje paskudnie a Zuzik ryczy :baffled::-( Ide sie z nia polozyc i poprzytulac...Musze jeszcze ziemniaki obrac.Dzisiaj usmaze placki ziemniaczane...Nie chce mi sie nic robic...

Tak, to bebiko ma juz w sobie kleik gryczano- ryżowy, GR, ale jest tez bebiko z kleikiem ryżowym R
co do spania......hmmm to co tu dużo mówić, moja Aguśka to takie cudne stworzenie, bo w ciągu dnia ma dwie drzemki jedno ok 3 h i druga ok 2 h, wieczorem zasypia ok 19 i śpi do 6 rano, tak więc nie mam co narzekać, zdarzają się wyjątki, ale to bardzo rzadko, chociaż były i takie dni, ze w ciągu dnia spała tylko 2 godziny, a resztę na rekach albo w chuście przechodziła......

jak moglam to przegapic, boze .... teraz jestem zla sama na siebie, maly dzisiaj jakis jakby spokojniejszy ale ja nie wyspana a u nas pada i pada ehhh , moglo by przynajmniej na troche przestac.

Ale co tam od razu zła......przecież niekoniecznie trzeba dziecku podawać ściśle wg "przepisu", a poza tym jak już coś to poślizg tygodnia nic nie znaczy:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry