reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie, chciałam się przywitać i przedstawić nie wiem, czy to powinnam zrobić w tym wątku, czy w innym, jestem zupełnie nowa na tym forum i jeszcze nie dokońca wiem, co gdzie tu jest itd, no ale dobra
Mam na imię Ola, jestem mamą Magdy, która ma 3 latka, Szymona obecnie półtoraroczniaka i Agniesi urodzonej 17 stycznia 2008 roku o godz 1.25 z wagą 3100 i 53 cm, mam nadzieje, że mnie przygarniecie do swojego "stadka", serdecznie pozdrawiam i idę sie rozejrzeć się jak tu wszystko działa!:-)
Witaj!Też masz trójeczkę jak ja,no i najmłodsze jak moje-z tego samego dnia,a masz gg?Ja koresponduję z Anią z Bielska.

Witaj magdulichaa:tak:
Agnieszka Ty tez mialas ladny brzuszek ja to dopiero jak orka wygladalam:-D
musze sie Wam pochwalic KOLEJNE KILO MNIEJ;-)
Natalka obudzila sie tak jak przewidzialam o 4.19 minute przed tatusiem, po co maz nastawia budzik jak Natalka moze go budzic:-D

Witajcie,nie nadążam za Wami.Zdążyłam przeglądać właśnie forum i nasz wątek.Wczoraj wieczorkiem byłam ostatnio.A mój Miki właśnie zrobił dziś drugi raz kupkę po ok. godzinie.No i jeszcze,czy któraś jest na nk?Niech da mi namiary na siebie przez gg.

Cze.
Duśka też wczoraj zasnęła na bujaku, więc z kąpania nici. :-) Ma taki twardy sen, że szok.
Zjadła o 6, i przed 8mą znowu się obudziła, nie dając mi pospać :/ Mimo, że nie jesteśmy na wsi, rano czuję się, jakbym tam była. Młoda robi za koguta, pieje, że ciężko się nie obudzić. :-)
Zaraz biegnę na uczelnię :|

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry