reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ide sie troche zdrzemnac poki kamil spi. niewiadomo co mnie jeszcze dzis czeka. znajac jego i zycie to ledwo sie poloze a on juz niebedzie spal.szkoda ze sie nieda tak zrobic zeby jak on placze przytulic go i polozyc sie z nim na lozku .

Czopki są dobre dla mniejszych dzieci, ktore mają jeszcze problem z łykaniem jak róniez dla dzieci co gorączkują i wymiotują przy okazji. Działają wolniej bo 20-30 min od podania a syropek w 5 minutek ale zawsze dobrze miec w loduwce czopki bo z dziecmi nigdy nic nie wiadomo.

dlatego ja jej mam na wszelki wypadek w lodowce, tak wiem ze wolniej dzialaj ale jednek syropek obciazy troche watrobe i jesli duzo placze to moze ulac badz zwrocic przy placzu z nerwow a czopeczek nie, ale nurofen polecam dla Kamilka.

My dziś po szczepieniu. Załatwiłam też kupę spraw na mieście. Kubuś dziś ideał dziecka. Całe 4 godzi po szczepieniu spał, a teraz bawi się grzechotkami i nawet za cyckiem nie krzyczy. Ale po tamtym szczepieniu też był grzeczny, jakaś hipnoza chyba.
Martwi mnie że mało waży :baffled: Choć lekarz twierdzi że ok. Waży mój skarb tylko 6700 a ma 4,5 mca. Jak miał 3 mce to 6kg ważył.
To przez półtorej miesiąca 70 dag tylko ????

zmykam do kuchni

Hehe, ja to dopiero poszłam na łatwiznę - naleśniki z dżemem i śmietaną ;-D
Duśka jak zjadła o 10 to zasnęła i obudziła się dopiero na następne karmienie :o

reklama
ufff na szcescie nicola spala przez chwile i moglam zjesc sniadanie i nawet umyc wlosy:szok: a kasiu jak ja cie dobrze rozumiem, nicola tez jeszcze nigdy nie zasnela sama, nawet jak byla bardzo bardzo zmeczona- wtedy zamiast spac to jeszcze bardziej placze...trzeba ja kolysac zawsze!taeraz przynajmniej ja nauczylismy bujania w bujaczku a tak to caly czas na rekach trzeba bylo kolysac do nieba.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry