reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tobi nienawidzi upału, próbowaliśmy właśnie spacerku późnopopołudniowego - wyszliśmy dobrze po 17 i mały całą drogę kwękał. Zdjęliśmy mu nawet budę, żeby więcej widział a tylko parasolką chroniliśmy od słońca i nadal było źle. Myślę że chałas miejski + upał = nieszczęśliwy Tobiasz:-(.
No trudno, powychodzimy jak pojedziamy na wakacje do rodziców. tymczasem w domku mamy idealne 24 stopnie i mały śmiga w koszulce i pampersie.

reklama
goraca, my w parku w cieniu od 4-7 teraz mloda wykapana, karmiona przez tatunia, kapalismy przy uchylonych oknach, wszystkie w domu pouchylane a mala w samej pieluszce, skora, ja latam w koszulce i majtkach to jej tez musi byc goraco.
dobrze,ze mamy mieszkanie z wielkimi oknami, zima trzeba grzac, bo chata ma wysokosc. 3.25m ale latem jest fajnie chlodno;-)

dziuba, super wygladacie.:happy:

dominika jak zwykle odwalona, pumi przestan kupowac bo powinnac miac 5 dzieci ( dziewczynek) bt znosily te kreacje:-D

ale wam fanie ze cieplo...na prawde nie macie co narzekac na taka wiosne-a moze lato juz;-) u nas zimno i padalo:-(
my juz po konsultacji z ta przepuklina mojego meza, bedzie mial operacje tylko jeszcze nie wiemy czy uda sie przed wyjazdem na holidaya do pl czy juz po:tak:a nicolka zasnela o 6 i przebudzila sie pol godz temu i spi dalej bo ja wzielam na rece:tak: a o 7 mialam ja kapac, a ona spii:happy::baffled::confused:

ze spacerku wczorajszego:tak:

Załączniki

• I dzien dziecka 027.JPG
    I dzien dziecka 027.JPG
    510,1 KB · Wyświetleń: 27
  • I dzien dziecka 032.JPG
    I dzien dziecka 032.JPG
    560,9 KB · Wyświetleń: 34
  • I dzien dziecka 036.JPG
    I dzien dziecka 036.JPG
    723 KB · Wyświetleń: 33
Szczypi, usunęłam suwaczek, bo codziennie wchodzę na wagę a tam nic a nic nie ubywa, wiec się wkurzyłam... ale dzis zamierzam zrobić brzuszki i poćwiczyć troche przed snem, pobiegałabym nawet, ale tak ciepło że bym padła...
kurcze, mała taki koncert odwaliła, fajnie było, śmiała się, bawiła i nagle taki krzyk że przez 15min nie szło jej uspokoić, zasnęła, spała 2godz, przespala karmienie o godz i teraz dopiero wstała... akurat jak mam naukę na wieczór to ona będzie tera hasać do północy...
Anja, wybierasz się jutro z nami na plażę trochę brzuchola poopalać?? no dobra, Ty nie musisz opalać, ale może chociaz potowarzyszyc??

Czesc laski wlasnie was doczytałam a wiec tak:

Joa ja mialm nestatyne przepisana w globulka w czasie ciazy do aplikowania sobie- no wiecie gdzie, a ostatnio moja siostra tez ja dostala przepisana na swedzenie ale w zawiesinie, wiec nie wiem na co to jest dokladnie. Bliźniak Wiktorka słodziutki i te oczy oni maja takie zabójcze oczy i Oli jeszcze do tego hmmm… sama słodycz J

Agnie ja tam widze twoje posty :-D a co do moich to wiesz ja Gadula jestem mam troche wiecej czasu to skrobie nawet czasem sama do siebie J zdolniacha heheh

Oj Platynka nie płacz nie płacz masz całuski od Wiktorka :-* :-* :-*
Wiktor jedził w tym małym tyłem ale teraz jedzi już przodem bo nasz ten nowy fotelik jest od 8 kilo już ma przodem jeździć a 8 kilo już ma wiec jedzi przodem i tez woli przodem do kierunku jazdy jechac niż tyłem.

Kasia Boze wygladasz jak bys nigdy w ciazy nie była… a Nicola urocza oj urocza wydaje mi się ze podobna do ciebie.

Kasia-Joanna super pomysł ja tez chce ale to już jak na swoim bedziem teraz mi się nie przyda.

My dzisiaj na dworze od rana do wieczora zaliczylismy tez kawe u siostry i bylo extra, ja siedze w samej bieliznie w pokoju i umieram w pokoju mam 25 stopni taki tezn pokoj nagrzany ale na dworze teaz jeszcze 25 stopni :-( mały zjadł i spi

Salik ale mi powiedzieli że warunkiem stosowania tych fotelików od 8kilo jest to, że dziecko porządnie samo siedzi i mocno trzyma główkę, a Wiktor sam potrafi już siedzieć??

Dzieciaczki wszystkie przesłodziutkie:tak::tak:Dziuba a Martynka prawie taki pyzolek jak nasz Filipek;-)Oprócz dzieciaczków to i mamusie niczego sobie,laseczki takie ze hoho!!!!Kasia, Dziuba i Pumi oczywiście.Właśnie Pumi czego się nie chwalisz ze tak schudłaś, mało cię juz zostało:tak::tak::tak:To pewnie przez te kłopociki z Dominiczką...
My na słoneczko też mamy chicco i potwierdzam ze jest super i nie uczula na szczęście...Esti po ile ty kupujesz u siebie ten kremik??Ja zapłaciłam 28 z groszami...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry