reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To nasz pyzolek:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    242,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
dziubi, padniemy z goraca na plazy,ma byc 28st, poza tym zaraz wstawie zdjecia, ja jestem czarna! a zawsze unikam slonca, bo mam czarna karnacje i wygladam jakbym z Kuby przyjechala na wymiane mlodziezy:-D:-D:-D:-D:-D
Nadia ma biala cera po lukaszu i nie lubi slonca wiec wychodze z nia po 16, jutro moze wlasnie na zaspe nad morze;-)lukasz dojdzie oze piwko wypijey i z spowrotem tez z buta to jakies 10km, o ja mieszkam we wrzeszy przy rynku, ale sport to podobno zdrowie:baffled:

Dziewczyny dziwna rzecz mnie meczy, dzisiaj nikogo nie było w domu i kurier InPost zostawił awizo na odbior paczki ale nie to jest dziwne , dziwi mnie to ze to przyszlo na adres do nas czyli tesciow a nie do moich rodzicow a na allegro mam podany adres rodzicow i w mailu innego nie podawalam zeby przysłali wiec skad na tenn numer ...? Jutro postaram sie odebrac paczke i zobacze czy to jedna z tych dwoch ktore zamowilam w sobote... ale przy zadnej nie zmienialam adresu... dziwne....

kurde nie wiem a jest mozliwe ze juz kiedys zamawialam cos od nich na adres tesciow i mieli w swojej bazie danych i wyslali na ten adres znowu??? mimo ze na allegro mam podany adres rodzicow???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry