reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Idę też się myć ...
Jutro muszę jechać do URZĘDU SKARBOWEGO bo coś tam we firmie moej nie tak im sie podoba:)
Umnie w sadzie śliczne czereśnie:P
Jeśli chodzi o nianie z FISHER PRICA to polecam! ale nie za taką cene ja kupiłam za 75 zł na allegro nowa, zapakowana tak więc wydaje mi sie ze 208 zł to troche za duzo!!!!!!!
Wklejam zdjecia...

Załączniki

• DSCF0975.JPG
    DSCF0975.JPG
    19,3 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF0981.JPG
    DSCF0981.JPG
    20 KB · Wyświetleń: 29
Zeby Anja nie swirowala ze zdjeciami z plazy to ja tez wstawie:-p
Kasia- slicznie razem wygladacie- a ty masz bardzo subtelna urode- wygladasz na spokojna osobe.
Szczypi- tylko nie pogub nog w tych butach:tak:
Majopa- ja cie chyba pierwszy raz widze na fotach- a twoj synek- to przystojniak. A ja wcale tak duzo nie schudlam jedynie 12 kilo jeszcze 7 w zapasie. Dzis mi kolezanka mowi ze brzuch stracilam:tak:
Moja Mimisia tez bladziuch po tatusiu i slonca trzeba unikac, i wazy 6800

Załączniki

• 006.JPG
    006.JPG
    86,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 023.JPG
    023.JPG
    61,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 021.JPG
    021.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 42
  • 024.JPG
    024.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 41
Witam sie poznym wieczorkiem.
Wszystkie dzieciaczki slodziutkie:tak:
Natalka dziekuje usmieszkiem za komplementy;-)
My bylismy dzisiaj znow w castoramie wybierac plytki i panele i wkoncu wybralismy, oczywiscie stanelo na moim:-D jestem bardzo zadowolona upatrzylismy rowniez dywany do pokoi

cześć Kobitki (która wstaje wcześniej niż ja????) nie uwierzycie, moja M obudziła sie o 1.30 na karmienie, i poszła spać dalej, a potem budzi sie, już całkiem jasno (może to dlatego że dzis mialam żaluzje odsłonięte), patrze na zegarek - 7.30!! :szok: :szok: szok, tyle spała bez jedzenia?? no dobra, to biorę ją do siebie do łóżka (rano zawsze tak robię), daję jej cycka a ona dalej oczka przymyka... no kurcze tak ładnie spała ( a zasneła ok.21.00) i dalej śpiąca?? no nic, lezy sobie na łóżku, poszłam siku, wstawiłam sobie wode na herbatę, patrzę na zegarek na piekarniku w kuchni... 5.30!!!! :wściekła/y::wściekła/y: cholera, tak się nakręcić!!! pewnie wszystkie jeszcze w łóżkach (hmm, nic dziwnego...), tylko mi już się totalnie nie chce spać, wypiję herbatę, umyję się ubiorę zjemy śniadanie i lecimy na plażę sie dokształcać - podejście drugie :laugh2::laugh2:
Anja, 28stropni?? cholera, to trza już teraz wyjść co by nie oszaleć!! trudno, i tak musimy iść, bo ja muszę się pouczyć... a co do opalania, to ja chcę koniecznie trochę się podpiec, przez karmienie cyckiem na solarium nie mogę więc blada jestem że na plazy to się zlewam z piaskiem!! :oo: :oo:

wszystkie nasze dzieci są przesłodziutkie, Kacperek ma takie piękne oczka, Nicolka piękniusia po mamie, Filipek duży jak moja M więc same kochane fałdki, a Dominisia przecudnie wygląda na tle morza razem z mamą!!

reklama
nic nie mówcie na temat brzuchola, ja wczoraj zrobiłam chyba z tysiąc brzuszków, zmachałam się jak cholera i przeraża mnie to, że muszę codziennie tak robić zeby pozbyć się tego cholerstwa z przodu - jedyne co dobre, to nadzieja, że jak zgubie brzuch to też cycki mi trochę zmaleją (a wiem ze jak chudne to cycki pierwsze lecą!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:) więc będę ćwiczyć dalej, codziennie!!

Agnieszka, już rozumiem z tym fotelikiem, myślałam ze kupiliście uż nastepny po 0-13... my na większy fotelik przejdziemy gdzieś dopiero w sierpniu/wrześniu, zobaczymy jak długo mała będzie się mieściła do tego co mamy i kiedy będzie sama calkowicie siedzieć, wtedy kupimy większy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry