reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiesz co moinika zadne dziecko nie jest grube czy nie jest grubasem albo zachudzone !!! Kazde jest słodkie i kochane jedne maja wiecej ciałka inne mniej jeden sa wieksze inne drobniejsze i wszystkie sa sliczne!!!

Kasiu, super zdjęcia!!
ja też bym chciała huśtawkę dla małej, ale niestety, nie ma miejsca w mieszkaniu, moze jak pozbędę się jednego wózka i leżaczka (ten który mamy jest do 9kg, wiec mala już z niego prawie całkowici3e wyrosła), zrobi się więcej miejsca w domu... i chyba czas zrobić porządek w szafach, mala ma już calą torbę podróżną za małych ciuchów i coś czuję że znowu trzeba przesortować ubrania bo znowuż powyrastala z połowy...
dziewczyny a czy to mozliwe żeby prawie 5-miesięczne dziecko reagowało na swoje imię?? zawsze jak wołam do małej po imieniu to się odwraca do mnie i ęmieje, ale jak zawołam jakos inaczej to nie reaguje... moze już kuma jak ma na imię?? (za to wciąż się nie przewraca z plecków na brzuszek i na odwrót, już to robiła i zapomniało jej się że tak można, mimo że jej pomagam w tym)

dobra kobitki zmywamy sie bo jacek nas do moich rodzicow zawozi bo wczoraj tam wozek zostal, idziemy na kontrole z malym z ta sapką juz nie ma nie wiem co to było...
i do fryzjera trzeba iscdzisiaj tez :-D
buziole.

Dziuba Kamilek od jakiegos tygodnia reaguje na swoje imie .zawsze jak go ktos zawola po imieniu to patrzy na ta osobe. wyczytalam ze dzieci zaczynaja reagowac na swoje imie miedzy 4 a 5 miesiacem.
Aga super hustawka .kamil ma hustawke ale ona jest na siedzaco i musimy pocekac az bedzie siedzial.
pisalyscie o brzuchach ja mam brzuch gigant .przez ten brzuchol niemoglam nic na siebie kupic na chrzest do ubioru

reklama
ja bede dzis sortowacjego ciuszki bo wiekszosc juz jest mala i zajmuje tylko miejsce w szafie .czekam az kamil sie zdrzemniebo wlasnie zasypia ,potem zje butle i spadamy do sklepu i na spacerek.
wczoraj kamilek odsypial chrzciny spal prawie caly dzien budzil sie tylko poto zeby pojesc sobie lub napic sie popatrzyl z 15 minut i spal od nowa az sie balam ze w nocy niebedzie spal a on spal cala noc spokojnie .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry