Witam laski!
Ale u nas gorąco.....juz sie nie da wytrzymać......jest 30 stopni w cieniu..................a co będzie potem!
Monika mój Oli całą noc śpi....ale śpi w samych bodziakach i tylko pod poszewką i okno jest otwarte.
Nie gniewamy sie na Ciebie ale nie ładnie jest nazywać czyjeś dziecko grubaskiem-tym bardziej że Dominisia wygląda super.......można użyć ładniejszego słowa
Miki jest słodki
Dziuba ja nie śpię od 6 rano.......ale bawilam sie z Olim do 7:30 i zasnął i pospał 40 minut a ja w tym czasie posprzątałam i poprasowałam:-)
My też zaraz na podwórko spadamy i wracamy ok 11, 12 .przeczekamy największy upal i wieczorkiem znowu wyjdziemy
Ale u nas gorąco.....juz sie nie da wytrzymać......jest 30 stopni w cieniu..................a co będzie potem!
Monika mój Oli całą noc śpi....ale śpi w samych bodziakach i tylko pod poszewką i okno jest otwarte.
Nie gniewamy sie na Ciebie ale nie ładnie jest nazywać czyjeś dziecko grubaskiem-tym bardziej że Dominisia wygląda super.......można użyć ładniejszego słowa
Miki jest słodki
Dziuba ja nie śpię od 6 rano.......ale bawilam sie z Olim do 7:30 i zasnął i pospał 40 minut a ja w tym czasie posprzątałam i poprasowałam:-)
My też zaraz na podwórko spadamy i wracamy ok 11, 12 .przeczekamy największy upal i wieczorkiem znowu wyjdziemy
a moje dziecko nadal spi
jestem wszoku bo ona zawsze sie pierwsza budzila po 7
tak goraco juz jest
wlasnie zasypia w wozku bo w bujaczku nie ma szans bo sie z niego sciaga na podloge jak tylko zaczynamy ja kolysac- siedziec moze, ale zasypiac juz nie
ja nie wiem co to i dlaczego jej sie tak odmienilo(a juz bylo tak dobrze...
nie wiem... moze zabki?... probuje sprawdzac ale ona nie daje sobie otworzyc usteczek,ale jak sama wklada mojego palca do buzki to ma twarde dziaselka ale zebow widocznych jeszcze nie ma...
:-)
a pumi co do spokoju mojego to tak na pierwszy rzut oka wygladam, ale jak to mowia: cicha woda brzegi rwie:-) choc po przyjsciu nicoli na swiat troszke sie wlasnie uspokoilam, z lat mlodzienczych