reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam laski!
Ale u nas gorąco.....juz sie nie da wytrzymać......jest 30 stopni w cieniu..................a co będzie potem!
Monika mój Oli całą noc śpi....ale śpi w samych bodziakach i tylko pod poszewką i okno jest otwarte.
Nie gniewamy sie na Ciebie ale nie ładnie jest nazywać czyjeś dziecko grubaskiem-tym bardziej że Dominisia wygląda super.......można użyć ładniejszego słowa
Miki jest słodki:tak:

Dziuba ja nie śpię od 6 rano.......ale bawilam sie z Olim do 7:30 i zasnął i pospał 40 minut a ja w tym czasie posprzątałam i poprasowałam:-)
My też zaraz na podwórko spadamy i wracamy ok 11, 12 .przeczekamy największy upal i wieczorkiem znowu wyjdziemy

reklama
Mój też reaguje imię.....jak go zawołam to odwraca glowę do mnie i sie uśmiecha

O ran7 w domu jest 25 stopni..................juz sie mury Ponagrzewały......................wiatrak pracuje od rana......gdyby nie to to bym sie rozpusćiała

Witam, ja dopiero co wstalam:baffled: a moje dziecko nadal spi:szok: jestem wszoku bo ona zawsze sie pierwsza budzila po 7 :szok: ja dzis musze zalatwic pare spraw i musimy w taki ukrop wyjsc z domu a zreszta juz sama nie wiem gzie lepiej na dworze czy u mnie w domu:nerd: tak goraco juz jest

witam dziewczynki i dzieciaczki:) ojej ojej ale jestesmy nie wyspani:baffled: nicola miala jakas kiepska noc dzisiaj(nie liczac juz tych nocy od 2 tyg:baffled:) budzla sie od 1:28 juz co 40 minut i pplakala w nieboglosy, dopoki w koncu nie zasypiala u mnie na rekach, ale za40-60 minut znow to samo:baffled: ahhhh...ok 5 znow sie obudzila i tata ja zdolal zabawic 3 minuty bo tak sie rozwyla strasznie, pozniej powtorka o 6, 6:30,7:20 i tak do teraz...:baffled::szok::crazy: wlasnie zasypia w wozku bo w bujaczku nie ma szans bo sie z niego sciaga na podloge jak tylko zaczynamy ja kolysac- siedziec moze, ale zasypiac juz nie:no::wściekła/y:ja nie wiem co to i dlaczego jej sie tak odmienilo(a juz bylo tak dobrze...:)skok rozwojowy przez 2 tyg?:happy:nie wiem... moze zabki?... probuje sprawdzac ale ona nie daje sobie otworzyc usteczek,ale jak sama wklada mojego palca do buzki to ma twarde dziaselka ale zebow widocznych jeszcze nie ma...:)ojej ojej...zasnela:tak:uff

wikus jak slodko sponia-zeby tak nicolka miala..ohhh...kamilek przystojniaczek na chrzcie i rodzice tez:):tak: a olis to cud malinka, juz mi okreslen brakuje czasem na tego slodziaka:zawstydzona/y::-)
a co do podobienstwa nicolki to w jednym tygodniu widze w niej calego lukasza a w drugim tylko mnie, dziwnie:laugh2: a pumi co do spokoju mojego to tak na pierwszy rzut oka wygladam, ale jak to mowia: cicha woda brzegi rwie:-) choc po przyjsciu nicoli na swiat troszke sie wlasnie uspokoilam, z lat mlodzienczych:) hi hi:laugh2::-D

no mały zasnoł zjadł o 11 i spi teraz, babcia wzieła brata do siebie na przeciwko tez do spania i cisza jest wiec odpalilam kompa i wskoczylam do was na chwile... czekam az mama przyjdzie z pracy i leci my do lekarza popoludniu, spokojnie spacerkiem jeszcze Kacperka wezmiemy ze soba. u rodzcow jest duzo chlodniej i przyjemniej niz u nas w domu ehh... no trudno takie zycie w weekend jedziemy kupic wiatrak bo nie mamay tzn, tesciowie maja ale on jest stojacy duzy i juz glosno chodzi wiec nie moze u nas stac a ja chce tez duzy ale nie na nodze tylko zeby na szfke postawić.

Olis jest poprostu super, extra, cool facet- jak bym miala corke to Oli był by cudownym kandydatem dla niej, dziwczyny śpieszczie sie :-D :-D :-D

No kasiu ja hustawke mam po braciszku,własciwie Wiktor jest juz 3 włascicielem najpierw miała moja kuzynka, potem brat teraz on i jeszcze kilka dzieci sie w niej bedzie hustać :-) ja mało co kupywałam dla Wikusia bo jednak wszystko dostaje przewaznie po Kacprze.

ide dopic kawke i posiedziec na balkonie a maly niech spi sobie słodko, porobie potem zdjecia tych małych charpaganów to wkleje wieczorkiem.

aaaaa zapomniałabym a ta paczka co była do odebrania do z nutrici :-) bebiko prztsłało oaczke, zapomniałam ze w szpitalu na tych wszystkich ankietach podawałam adres teściow :-) hehe ale ciuma ze mnie.

reklama
pisalam wam wczoraj, ze spala u mnie na rekach przed kapiela wieczorem, dla potwierdzenia zdjecia -troche niewyrazne bo jedna reka i lewa w dodatku robione;-)
1 godz 18:35; 2 godz 19; 3 godz 19:27:):-D
4 dzisiaj przed chwila- spi z jednym okiem uchylonym bo czuwa:):laugh2:

Załączniki

• śpi na mamusi 002.JPG
    śpi na mamusi 002.JPG
    60,3 KB · Wyświetleń: 32
  • śpi na mamusi 005.JPG
    śpi na mamusi 005.JPG
    76 KB · Wyświetleń: 28
  • śpi na mamusi 009.JPG
    śpi na mamusi 009.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 26