reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
na 2 i 3 pozuje :))

Załączniki

• zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 048.JPG
    zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 048.JPG
    134 KB · Wyświetleń: 32
  • zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 053.JPG
    zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 053.JPG
    53,4 KB · Wyświetleń: 32
  • nicolka 29.30.05'08 038.JPG
    nicolka 29.30.05'08 038.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Estera i Aga -ja pisałam o Dominisi,,grubasek,,nie w sensie żeby dziecko obrazić,bo dużo maluchów jest takich pulchniatych.Mój Miki grubym raczej nie jest a i tak w domu mówimy do niego ,,grubasku,,Więc sory że uznałyście to za obrazę.

Nicolka jeat świetna i śliczna...Oliśkowi sie bardzo podoba:tak:
A Wikuś........mniam :tak:
albi ja też niw wiem czemu ona tak powiedziała:crazy::baffled:

My godzinke temu wróciliśmy................wziełam prysznic....Oliśka też popluskałam i sobie tearz śpi.Jet nie znośnie na dworze.w cieniu jeszcze ujdzie , bo wiaterek chłodny ale wszystkie ławki o tej godzinie są w słonku

Aga my my wiatrak taki wileki na nodze ale bardzo cicho pracuje..............kupilśmy w tamtym roku jak w ciąży byłam.Jest superowy:tak:

Kurcze no.....:angry::angry::angry:zaczęli kosic trawę pod oknami i musiałam pozamykać żeby Olisiek sie nie obudził.............

Uważam ,ze do dziecka nie należy mówić grubasku, bo potem dzieci jak dorastają i już rozumieją znaczenie słów to jest dla nich przykre i mają kompleksy.Skąd jest tyle anorektyczek i bulimiczek?To wina rodziców.........mówią grubasek a potem się dziwią czemu córka ma anoreksję.Oczywiście nie zawsze to jest przyczyną ..........ale znam sytuacje ze matka od dziecka mówila grubasek i kompleksy koleżanka am do dzisiaj a ma już ponad 20 lat i i się ciągle odchudza.Chociaż nie ma z czego

A Miki to Mikołaj?

wiecie co chyba jej na prawde zabki ida- popatrzylam jej do paszczki i ma biale dziaselka na dole a i taka biala kropeczke taka jakby zabek sie wyrzynal, ale nie jestem pewna bo sie kreci mocno:sorry2::rolleyes::ninja2:

co do grubaskow malych- moja najmlodsza siostra byla takim pulchnym dzidziusiem i jak ktos ja widzial obcy to zawsze mowili, ze jest grubasek a jak juz umiala mowic dobrzev to siadla raz na lawce i tak sama do siebie mowi:"musze sie odchudzac bo jestem za gruba" takie male 3 letnie dziecko:szok: a teraz ma 14 lat i ma 173 cm wzrostu a wazy ok 50 kg.:tak: i nic nie widac, ze byla taka gdy byla mala:tak:

Buu,u mnie tez deszczysko:-(:no::angry:. Jak ja wam zazdroszcze tej pogody. Moje biedne dziecie nie moze sobie pooddychac swiezym powietrzem,tylko ciagle w domu. To nie sprawiedliwe:-(. Dajcie mi i Kasi troche sloneczka:tak:

reklama
moja drobinka dala mi tak w ciry,ze sprzedalam ja mamie,zeraz dzwoni z parku bym przyniosla jakis cienki kocyk bo wieje:crazy::crazy::crazy::crazy:
no to sobie posiedzialam w dou, u mnie nic nie daje, Nadia chce byc nonstop noszona, mam muskuly jak bym z silowni nie wychodzila
ok ide do mojej marudy,przykryc ja kocysiem, co za dzien:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry