reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu, dobrze że jesteś... strasznie wypadają mi włosy, normalnie za moment łysa będę!! biorę tabletki takie witaminki dla kobiet karmiących, jedną tabletkę dziennie bo tak kazała pani w aptece, ale na opakowaniu jest napisane że dwa razy dziennie po 1tabl. To myslisz że moge zwiększyć dawkę do dwa razy dziennie?? albo czy mogę coś osobno brać tylko na włosy?? przed ciążą brałam HA-PANTOTEN CLASSIC i skutkowalo, a na ulotce jest napisane że aby brać podczas karmienia nalezy skonsultować sie... no a ja u pediatry ostatnio zaponialam zapytac o to...jak myślisz, lepiej zwiększyć dawkę tych dla karmiących, wprowadzić te inne tabletki czy w ogóle nic nie robic??
biedny Kubuś, pewnie sie nacierpial przez jakąś durną pielęgniarę... :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzisiaj byłam w Urzędzie skarbowym- na szczęście spotkałam tam swoja koeżankę za okienkiem i id razu do niej biegłam co oni ode mnie znowu chcą, wyjasniła mi zabrała te dokumenty co były niby nie tak i wieczorkiem mam do niej jechac po odbiór uffffff
Boże jaki upał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mały mi sie strasznie poci ,choć tylko w bodziakach na kruciutki rękawek chodzi.
Jem sobie właśnie truskaweczki mniam mniiam

Miki to Mikołaj oczywiście.I chcę Wam coś powiedzieć-zajrzałam dziś na to forum z którego musiałam odejść czyli Babyonline.Musiałam coś napisać jednej takiej bo obraża mnie i moją rodzinę.A tu koleżaneczka przyszła jej z pomocą i tak mi ubliżyła że coś,szkoda gadać,aż mnie dusiło bo ja jestem bardzo wrażliwa i mocno to przeżyłam.A i tak przy okazji-jedna dziewczyna która stworzyła ten właśnie wątek też musiała ztamtąd odejść bo jej ubliżały.Dobrze że tu piszecie bo tam afera za aferą.

acha,wycieczka moich dzieciątek nie doszła do skutku-przyjechał nietrzeźwy kierowca i nie chciał poddać się badaniu.:wściekła/y:Powiedział że jak nie chcą mogą nie jechać.Było ogólne oburzenie,była moja mama a pani w końcu zabrała dzieciaki do lasu.Nieźle co?

heheheEsti jaki spryciuszek:-DDziubus wiesz co zostaw dawke jaka masz tych tabletek a lepiej kup sobie szampon nowy wyszedl z firmy Pharmaceris taki czerwony;-)ja zamierzam sprobowac w nast tyg jak bede w aptece i kupie;-)jeszcze mam 2 tyg bumelowania i do pracy:szok::happy2:troszke sie martwie zobaczymy jak to wszystko pojdzie:confused:
a w nast tyg na week jedziemy do moich rodzicow z tesciami i nasza swieta trojca zeby poogladac sale i ustalic w koncu date slubu!!!:zawstydzona/y::-)ale jestem happy po uszka!!:blink:
Monika masakra .......a z tym kierowca to juz wogole jak tak mozna:no::wściekła/y:biedne dzieciaczki:-(musialy sie niezle nakrecic a pozniej tlumacz ze facet jest debilem(oczywiscie delikatniej):baffled::zawstydzona/y:no kochane mam wiadomosc dzieki Esti i Salik Kubus chwycil butle w sensie pije z niej!!!poki co soczek ale mleko moje tymbardziej:-):-)
wogole to czacha mi dymi od tego spacerku do pip'a:baffled:tak rano dawalo juz to slonko az zle sie czuje i nie mam sily a Bubus we mnie ostro kopie i pobudza do zabawy krzykiem-cos czuje ze sie wkurzy i walnie mnie grzechotka :laugh2::-pfotki jak Bubus puszcza banki i jak sie smieje na maxa i piszczy:rofl2:i z jeziorka z funfela co jest w 3miesiacu:happy2:

Załączniki

• DSC00201.jpg
    DSC00201.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00239.JPG
    DSC00239.JPG
    30,6 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00250.JPG
    DSC00250.JPG
    26 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00253.JPG
    DSC00253.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00251.JPG
    DSC00251.JPG
    26,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
ale sierota poziomo zdjecie wkleilam:zawstydzona/y:Dziuba zieciu Ci rosnie i bedzie slicznie sie usiechac do Martysi:tak::-)a ten szampon kosztuje ok 25 zl -troche duzo a probek jeszcze nie mam zeby Ci wyslac:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry