Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
acha,wycieczka moich dzieciątek nie doszła do skutku-przyjechał nietrzeźwy kierowca i nie chciał poddać się badaniu.Powiedział że jak nie chcą mogą nie jechać.Było ogólne oburzenie,była moja mama a pani w końcu zabrała dzieciaki do lasu.Nieźle co?
dalabym mu po ryju, dzieci narazac, powinien prace stracic natychmiastowo, jeszcze fochy urzadzac, niech mi ktos powie ,ze bezrobocie jest w polsce! pijanstwo i lenistwo polaczone z brakiem odpowiedzialnosci takie cos est mozliwe tylko
przedluzyl sobie weekend! zgroza gdybyscie go pusili w droge

dobrze ze Bubus juz wyfafany i spi poki co.....;-)Pam moj tez czasem tak szaleje i tak fajnie jest zaczesany na boczek eheheeh
Esti dobrz ze piszesz bo wiem o istnieniu szamponu Dermena ale nigdy nie mialam jego oceny-dziekowac
Dziekujemy za milusie komentarze
zgadzam sie z esti .niewolno tak nazywac dzieci.dlatego zwrocilam na to uwage.Uważam ,ze do dziecka nie należy mówić grubasku, bo potem dzieci jak dorastają i już rozumieją znaczenie słów to jest dla nich przykre i mają kompleksy.Skąd jest tyle anorektyczek i bulimiczek?To wina rodziców.........mówią grubasek a potem się dziwią czemu córka ma anoreksję.Oczywiście nie zawsze to jest przyczyną ..........ale znam sytuacje ze matka od dziecka mówila grubasek i kompleksy koleżanka am do dzisiaj a ma już ponad 20 lat i i się ciągle odchudza.Chociaż nie ma z czego
A Miki to Mikołaj?