reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a to wlasnej produkcji bańki:-p

Załączniki

• P1000359.JPG
    P1000359.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
może zainwestuje... chociaż już próbowalam jakieś dziwne ampułki co się w skórę głowy wmasowuje i dupa, nic nie działa... ale spróbować nie zaszkodzi, w końcu to nie majątek!! a bombelki sa superowe!!

acha,wycieczka moich dzieciątek nie doszła do skutku-przyjechał nietrzeźwy kierowca i nie chciał poddać się badaniu.:wściekła/y:Powiedział że jak nie chcą mogą nie jechać.Było ogólne oburzenie,była moja mama a pani w końcu zabrała dzieciaki do lasu.Nieźle co?
:angry: dalabym mu po ryju, dzieci narazac, powinien prace stracic natychmiastowo, jeszcze fochy urzadzac, niech mi ktos powie ,ze bezrobocie jest w polsce! pijanstwo i lenistwo polaczone z brakiem odpowiedzialnosci takie cos est mozliwe tylko
polandowowie, gdzie m' do tej Uni pasujemy:baffled:przedluzyl sobie weekend! zgroza gdybyscie go pusili w droge

u mnie w firmie odchodzi koles, ufff dobrze bo mu nie ufalam:crazy:
wiec Koles w poniedzialki nie jezdzi do klientow b'wczorajszy.zawsze!!!!i ma w doopie, caly czerwony, woda% od niego wali na kilometr

Basia, Kubulek slodziutki facecik:tak:

My na jedzonko i jeszcze na godzinke na spacerek:tak::tak:
Monika dobrze że ktoś zauważył ,ze nietrzeźwy.........a firme która go wysłala to do gazety podać!Normalnie szok:szok:
Ja ma szampon DEREMENA na wypadanie włosów i jest super..........polecam!
Kubunio cudny:-)

a ja normalnie zdycham tak mnie lamie ,wszystko boli i zimno mi masakrycznie -slonko a pozniej zimny prysznic -szok termiczny -inteligencja Barbary P:baffled:dobrze ze Bubus juz wyfafany i spi poki co.....;-)Pam moj tez czasem tak szaleje i tak fajnie jest zaczesany na boczek eheheeh:rofl2:Esti dobrz ze piszesz bo wiem o istnieniu szamponu Dermena ale nigdy nie mialam jego oceny-dziekowac:tak:Dziekujemy za milusie komentarze:rofl2:

reklama
Uważam ,ze do dziecka nie należy mówić grubasku, bo potem dzieci jak dorastają i już rozumieją znaczenie słów to jest dla nich przykre i mają kompleksy.Skąd jest tyle anorektyczek i bulimiczek?To wina rodziców.........mówią grubasek a potem się dziwią czemu córka ma anoreksję.Oczywiście nie zawsze to jest przyczyną ..........ale znam sytuacje ze matka od dziecka mówila grubasek i kompleksy koleżanka am do dzisiaj a ma już ponad 20 lat i i się ciągle odchudza.Chociaż nie ma z czego

A Miki to Mikołaj?
zgadzam sie z esti .niewolno tak nazywac dzieci.dlatego zwrocilam na to uwage.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry