reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o rety, byłyśmy z małą na plaży, jeny jak ja zmarzłam!! poszłam tylko w krótkim rękawku, Martynę też tak wyletniłam myśląc że będzie tak jak wczoraj, a tam taki wiatr że normalnie gęsią skórkę miałam... dlatego za długo nie wytrzymałysmy, malą okrylam kocem na którym miałyśmy sie opalać, troche sie pouczyłam i wróciłyśmy do domu... coś mi straszliwie nie idzie ta nauka... ale już się zabieram za tą nieszczęsne dokształcanie...

reklama
ależ ona jest przecudowna!!!! i spojrzala sie w obiektyw, czyli oczka ma na pewno zdrowiutkie!!!! ja chyba też załozę konto na youtube, ale ja nie mam kamery tylko aparatem cyfrówką kręcę malą i u mnie na kompie te filmy nie odtwarzają sie, to czy mimo wszystko na youtubie będą chodzic??

ooo raaaaany!! siedze sobie przed kompem i nagle słyszę... akordeon!! cyganie chodzą pod oknami i kasę zbierają od balkonowiczów!! :laugh2::laugh2: ostatnim razem byli u mnie na osiedlu... no żeby nie przesadzic, jakieś 12lat temu!! a w ogóle to przed chwilą byłam z psem na spacerze a tam po chodzniku idzie facet z walkmanem przy uchu (to takie cuda jeszcze istnieją????), normalnie przytkany do ucha walkman (facet chyba zapomnial że istnieja słuchawki...), wystającA antena i po cichutku słucha radia Maryja i se śpiewa po cichu jakieś pieśni religijne!!!! :szok::szok: Boże, gdzie ja mieszkam,,,

Esti,Aga dziekuje bardzo sie sprawdza!!!Kubus zaczal kumac jak jesc choc jeszcze musi pocwiczyc!ale jestem Wam wdzieczna.....:zawstydzona/y:!!!!!!!DZIEKUJEMY Z BUBUSIEM!:-)

ale sliczne dzieciaczki od tych najmniejszych do najwiekszych:tak:
Monika a Miki fajnie buszuje w wyrku;-)Pumi Kubus mowi ze narzeczona juz ma ale Dominisie jako funfele bardzo chetnie !!
Aga pewnie juz za pozno ale Loratadyna jest bez recepty(mniejsza ilosc tabl-10),Loratan itp;-)
a jak nam mamusie wypieknialy jeszcze bardziej-extra!
Szczypi uwielbiam szpilki!!:rofl2:

tyle nadrukowalyscie ze pewnie nie wszystko napisalam co chcialam;-)a my mamy tak piekna pogode ze korzystamy z niej rano:-pteraz odpoczywamy a wieczorkiem znow wyskoczymy:tak:dzis byla pielegniarka pobrac krew Kubciowi i sierotka klola go z 7-8 razy!!!!:szok::crazy:zamiast wydusic krople to ona bibulke przykladala do pietki i sie dziwila ze krew krzepnie :wściekła/y:no comment .......wiecej po nia nie zadzwonie:no:

reklama
a w ogóle to przed chwilą byłam z psem na spacerze a tam po chodzniku idzie facet z walkmanem przy uchu (to takie cuda jeszcze istnieją????), normalnie przytkany do ucha walkman (facet chyba zapomnial że istnieja słuchawki...), wystającA antena i po cichutku słucha radia Maryja i se śpiewa po cichu jakieś pieśni religijne!!!! :szok::szok: Boże, gdzie ja mieszkam,,,

:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry