reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wszystkie sobie poszly na spacerki a my biedne znow siedzimy w domku bo deszcz pada i zimno:wściekła/y: i znow musze pisac sama do siebie a akurat teraz internet dobrze dziala...:baffled::happy2:ahhh...kiedy bedzie pogoda?????????????????????/:nerd::confused::eek::errr: a do domku dopiero za 2 m-ce ahhhh

reklama
swietna jest mała piekność.

Basiu ja z pytaniem jeszcze czy loratadyna jest na recepte ?? bo ide z małym dzisiaj i jesli tak to by mi wypisał (a nie pamietam) w tamtym roku przed zajsciem w ciaze brałam ale mam skleroze a nic innego mi nie pomaga, dzisiaj juz jest masakra tak kicham i smarkam... kurcze

Esti ja nie wiem czemu ta dziwaczka nazwała Olisia oświecim czy jakos tak. On nie wygląda na wychudzonego :no:, nie rozumieme jej.
Wiki jak zwykle fajnie wyszedł a Kamil miał suuuper garniak na chrzcie. Zazdroszcze wam dziewczyny, ze juz macie te impre za Sobą ......
Nicolka jest cuuuudowna.

ja juz sie nie moge doczekac tego wyjazdu- po pierwsze bo juz od wrzesnia nie bylismy w domu, po drugie bo moj tata nie widzial jeszcze nicolki nawet przez skypa, a tak teskni mu sie za nia, zdjecia daje na pulpit i gada do wnusi:):tak: i jeszcze chrzciny beda i zobacze jak moja hiacynta wyglada w ciazy- juz bedzie 7,5 miesiaca:) i moimi siostrami ogadac w koncu na zywo i dziadzia zobaczyc i w ogole tyle rzeczy...ahhh:):zawstydzona/y:

reklama
a mi sie wydaje,ze olis wyglada tak jak nicolka tylko, ze ona ma troszke grubsze nogi, ale reszta to prawie tak samo, z mojej perspektywy:);-):tak: tzn nicolka tak jak olis bo on starszy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry