reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a to z samego ranka:) na mnie nie patrzcie hi hi;-):-D

Załączniki

• nicolka 29.30.05'08 057.JPG
    nicolka 29.30.05'08 057.JPG
    39,8 KB · Wyświetleń: 30
Kasiu21 Na tym jednym zdjęciu Niki ma takie cycuszki hehe fajne.

Pumi platynka jest zajebis.. J boze jaka kochana

Basiu ciesze się ze mogłam pomoc ... i zazdroszcze planowania ślubu L mnie to chyba nigdy nie czeka...

Esti Oliwier rewelka, na to bym nie wpadla żeby zdjąc sobie pieluszke hehe :-D i dzieki za wiadomosc jai tak nie siedze do tak pozna J

...dalabym mu po ryju, dzieci narazac, powinien prace stracic natychmiastowo, jeszcze fochy urzadzac, niech mi ktos powie ,ze bezrobocie jest w polsce! pijanstwo i lenistwo polaczone z brakiem odpowiedzialnosci takie cos est mozliwe tylko
polandowowie, gdzie m' do tej Uni pasujemy przedluzyl sobie weekend! zgroza gdybyscie go pusili w droge

Anja zgadzam się z toba kochana...

Pam Oskarek ma suoer oczka i usmiech J

A my zostalismy na noc u rodzicow bo ja rano musze isc do gina i chirurga, mały oczywsicie zjadl o 19 i poszedl spac ja zaraz dołanczm do niego. Wiec do jutra dziewczyny.

Dziuba- je tez nagrywam cyfrowka. A z wlosami sobie poradzilam w nastepujacy sposob- kroje w kawalki wszelkie owoce jakie posiadam w domu i dodaje jogurt i jem taka miske salatki owoocwej 1 do 2 razy dziennie. wszelkie witaminy jakie mam na wlosy sa zabronione kobietom karmiacym.
Monika- nie wazne czy gruba czy chuda, zezowata, piegowata czy klapciata- wazne ze zywa! nie wiesz jaka jest jej ciezka historia od poczatku poczecia -ja sie ciesze ze moge isc codziennie z dzieckiem na spacer do parku a nie ze zniczem na cmentarz.
Kazde dziecko jest wyjatkowe w swoim rodzaju- jedno sie usmiechnie, inne skrzywi usteczka i jeszcze inne przymknie oczko - i wlasnie za to je wszystkie kochamy.
Dominika wcale nie jest gruba - niemowlaki przewaznie sa pulchniutkie. Cyca jej nie odmowie jak jest gloda a zreszta nie mam po co bo ja wcale nie sadze ze jest gruba
Gniewac sie nie gniewam- bo obrazalska nie jestem

Załączniki

• 001.JPG
    001.JPG
    69,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 002.JPG
    002.JPG
    74,4 KB · Wyświetleń: 33
  • 003.JPG
    003.JPG
    72,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama