reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny napisałam do jednej z moderatorek o ten wątek zamknięty i oto co odpisała:
zakłada się normalny wątek
potem moderator Waszego działu go musi zamknąć i do moderatora piszecie o przyznanie dostępu danym osobą.
On natomiast musi napisać do administratorki aniaslu się nazywa i ona daje dostępy.
zamknięty wątek dobrze jesy aby moderator przykleił na górze strony bo inaczej Wam "zleci" na dół i będziecie musiały go szukać za każdym razem.
Mam nadzieje, że pomogłam

skoro już Was znalazłam to napisze tutaj ;-)
Waszym moderatorem jest nenyah (chyba dobrze napisałam)
dokładny nick możecie zobaczyć jak otwieracie Waszą strone z główną
(tzn. z tematami Mam styczniowych) po prawej stronie na dole
jeśli ona nie odpowie trzeba pisać do aniaslu ona Wam przydzieli moderatora ewentualnie sama załatwi sprawe
mam nadzieje, że szybko Wam się uda założyć własny zamknięty wątek
jest on naprawde przydatny:tak:

miłej nocki życzę

jakby co służę pomocą:tak:

Dominisia cudowna:tak:
Olis swietny i taki sprytny, fajna fotka z misiem:-)
Kubus i Nikolka tez super dzieciaczki.
Jutro czeka mnie znow ciezki dzien bo mam mnostwo spraw do zalatwienia , dzisiaj bylo mi lzej bo atem bylam na miescie razem z siostra a jutro musze isc na piechote i marze o tym zeby bylo troche chlodniej bo padne po drodze a do aytobusu sie z wozkiem nie wbije:baffled:, tak to jest jak czlowiek przyzwyczaji tylek do auta a maz mnie zawiesc nie moze bo bedzie w pracy, bosze jak ja nienawidze lazic po urzedach:crazy:

Mili nie masz prawka?Zawiozłabyś męża do pracy i bryka Twoja
Ja mam zrobione wsio oprócz egzaminu...........3 lata temu hihi.........................i od tamtej pory nie mogę sie zebrać żeby pójść na egzamin .Teraz to od nowa muszę robić kurs
A żałuję że nie mam i w tym roku na 100% zrobię.to moje postanowienie noworoczne:rofl2::rofl2:

Ok.założyłam ten nasz wątek zamknięty,napisałam do moderatora aby go zamknął i będziemy robić listę osób które chcą mieć dostęp.Tymczasem ja się żegnam i uciekam do łóżeczka spać.
Dobranoc dziewczynki.

Esti- do roboty z tym prawkiem!!!!!!! niech maz fure ci kupi to nie bedziesz sie musiala go prosic o auto - jak ja sie prosze swojego!!!!!
Ja prawko robilam w Polsce w 1997 roku a potem drugi raz musialam zdawac w USA. Czy ten twoj egzamin sprzed 3 lat jest nadal aktualny?

Esterka nie mam prawka, tez robilam 8 lat temu i niestety nie udalo sie i tez teraz musze od nowa kurs robic bo tamten jest juz nie wazny ale ciagle nie moge sie zmobilizoac a byloby latwiej tak jak mowisz bo meza bym do pracy zawiozla i autko moje a tak ciagle jak mam cos do zalatwienia to na piechote albo czekam az z pracy wroci albo siostre prosze tylko ze jest teraz ciezej bo ona tez ma dzidziusia i dzisiaj jak bylysmy autem to jak ona szla zalatwic to ja pilnowalam dzieci i na odwrot, naszczescie Natalia byla grzeczna i nie plakala wiec jakos dalysmy rade ale dzieciaczki i tak sie wymeczyly

reklama
wi4ecie co, z tym prawkiem to jest włąśnie najgorzej tak, jak sie nie zrobi od razu... potem sie odwleka i odwleka aż wszystko przepada, a co chwilę się słyśzy że będzie coraz trudniej... nie wyobrażam sobie tego, bo moje przyjaciółki robią prawko o 5razy zdają egzaminy i dupa, a naprawdę umieją jeździć lepiej niż niejeden na drogach... no i tyle kasy... ja robiłam 5lat temu i cieszę sie że mam to juz za sobą bo jak się słyszy co się teraz dzieje (zresztą wtedy nie było nic lepiej, ale ja za kurs płaciłam 550zł a teraz ponad 1000 w Gd. chcą, no i egz. osobno teoret. i praktyczny i za każdy trzeba forsę dać...), to dobrze ze już mam to za sobą...
mili, rób prawko, Ty Esterko też, naprawdę sie przydaje jak zostajecie same z Maluszkami1!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry