reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja sie czuję jak bym mała kran w nosie, normalnie leci ze mnie ciurkiem... na dodatek boli mnie szyja, czyli wezły chłonne i standarowo głowa - zatoki, i ogólnie czuję się jak zdechły fla, ledwo ruszam rękami nogami bo mięśnie taaaaakie cieżkie... chyba coś mnie bierze... a nos mam jak renifer Rudolf, taki czerony... akurat dziś jak lecę do szkoły na zaliczenie i mam od cholery nauki :wściekła/y:

reklama
Witam:-)U nas dzisiaj zdecydowanie chłodniej....jest chłodny wiatr i dobrze..odpoczniemy od tych upałów
Na pewno w tym roku zrobię prawko:tak::tak:obiecuję
Pam Anja już się zajęła wątkiem zamkniętym........................zrobiła listę i dala ją moderatorce.....teraz czekamy
Dzisiaj mężulo w domu więc ja z małym na spacer a on okna myje:tak:

Oto co poleca ekspert forum Karmienie piersią, p. Monika Staszewska:

Na gardło:
"Tantum Verde, Septolete, Isla Mint, Tymianek z podbiałem, Propolki, Homeovox,
Homeogene, Gardlox, syrop Stodal lub Drosetux, Tymsal aerozol, syrop prawoślazowy."

Ogolnie na przeziębienie:
"Pyrosal, witamina C, wapno, herbatki z lipy, malin, bzu czarnego plus sok
malinowy, domowy syrop z cebuli, czosnek (sam lub z mlekiem i miodem, dodany do
grzanki, sałatki lub gotowy w tabletkach), przeciwgorączkowo preparaty z
paracetamolem, ibuprofenem, leki homeopatyczne (Occillococinum, Engystol,
Gripp-Heel, Angin-Heel SD), do nosa na katar Euphorbium Compositum S.
Poważniejsze przeziębienie warto skonsultować z lekarzem. Nawet jeśli trzeba
uciec się do pomocy antybiotyków to na szczęście jest w czym wybierać i
konieczność ich zastosowania nie oznacza odstawienia malucha od piersi.
pozdrawiam i życzę zdrowia :) monika staszewska"

wszystko ok, tylko nie Tymianek i Podbiał!!!!!!!!!!!!!!! żadna siła mnie do tego nie przekona :baffled::baffled: lecę do apteki a potem na uczelnie, dziś znowuż pełno nauki mnie czeka, ale jeszcze tylko parę dni... buziiii

Faceci to dzieciaki, mój przyszły mąż wczoraj postanowił naprawić łózko zeby nie skrzeczało i załoŻyc żaluzje która wczoraj kupił , łózko poskręcał tak że jeszcze bardziej skrzeczy a rolete kupił za wąską- to sie nazywa facet!!!!! ale uparł sie niesamowicie ze taka ma byc i koniec!i wczoraj sie pokłóciliśmy ,może troche za bardzo mu wytknęłam jego wady ale taka prawda, teraz mam troszkę wyżuty sumienia.
Jak zwykle cos nie tak, nie wiem gdzie mam wypis ze szpitala, !!!! potrzebny mi do ZUS-U!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzisiaj fajnie, lekki wiaterek, miłego dzionka:)

Mili nie masz prawka?Zawiozłabyś męża do pracy i bryka Twoja
Ja mam zrobione wsio oprócz egzaminu...........3 lata temu hihi.........................i od tamtej pory nie mogę sie zebrać żeby pójść na egzamin .Teraz to od nowa muszę robić kurs
A żałuję że nie mam i w tym roku na 100% zrobię.to moje postanowienie noworoczne:rofl2::rofl2:
Esti to tak jak ja tez mam za soba caly kurs oprocz egzaminu.he he

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry