reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aaaaaa....ja nie oglądam siatki nigdy, bo mnioe to nie kręci..............i wiadomości dzisiaj nie oglądałam
Kurcze.............młoda dziewczyna....szkoda i córeczkę malutką zostawiła:-(

reklama
ja też nie oglądam siatkówki, słyszałam ostatnio w wiad. że przeszczep miala mieć, szukali dawcy i chyba nawet miala przeszczep, a jednak przegrala z chorobą...
zawsze jak umiera młoda osoba, na dodatek pozostawiająca po sobie maleńkie dziecko, to tak jakoś smutno się robi...

pisze tylko, bo bardzo nie mam czasu normalnie zarobiona jestem:baffled:;-):tak::-D

ale pisze, ze dzisiaj do sztabu kryzysowego w wawie przyszła wiadomość, ze u ruskich wybuchła jakaś elektrownia.:szok::szok: niby w telewizji nic nie mówią ale ogólne zalecenie jest, żeby się powstrzyma od spacerów2 przez dzień lub dwa
bo może to prawda

czy wątek zamknięty już działa:confused::confused::confused:

dużo zdrówka dla byłych jubilatów, bo mnie ostatnio nie było:-(

Ja tez czytalam o Agacie...Bardzo smutna wiadomosc.Zwlaszcza,ze ja z kolei jestem zapalony kibic i siatkowke lubie baaardzo... :-( Taka silne dziewczyna.A jednak przegrala :-(

Dzisiaj non stop oglądam wywiady o agacie, nie mogę w to uwierzyc, nie wyobrażam sobie zostawić mojego dziecka a najgorsze jest to że my nic nie mamy do gadania, tam u góry każdy ma wyznaczoną drogę:(:(:(:(
Sylka-serio/ boże jak nie ychodzic z dzieckiem w takie ciepełko z domu?? ale moze to faktycznie prawda...

wszystkie na spacerkach?? bo dzisiaj super pogoda na spacery, nie ma upału:)

Załączniki

• DSCF0962.JPG
    DSCF0962.JPG
    216 KB · Wyświetleń: 22
uśmiejecie sie ale do mojej koleżanki dzwoniła koleżanka, która pracuje w sztabie no i doszły ją takie wieści. więc ta od razu za tel by obwieścić nowinę, zadzwoniła do mojej kol, a ja po wszystkich kogo znam no i od razu tu na forum:laugh2:

ale głowy nie dam, że to prawda.:no:
my już co najgorsze byliśmy na dworku, ale od tamtej chwil siedzimy w domku, jeszcze tylko wizyta u alergologa i zero dworku dla Kacperka

a tak poza tym również czuję, żal i smutek po śmierci Agaty:-(

reklama
wiadomość o Agacie mnie dobiła, a jeszcze wczoraj oglądałam na Kocham Kino "Plac Zbawiciela" no do dziś nie mogę dojść do siebie... a wszędzie jakieś motywy z dziećmi:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry