reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Widze ze wszytskie nas dobiła wiadomosc o Agacie mloda kobieta 2 lat i taka sliczna coreczka ehhh... ja sie poplakalam razem z mama :-( jak Bog moze byc tak niesprawiedliwy, przeszczep byl ok wszystko bylo w porzadku miala wyjsc ze szpitala a tu nagle jakies powikłania...nie moge myslec o tym...
i jeszcze ta wiadomosc o tej elektrowni no masakra ale skoro to bzdura to fajnie.

Dziubus mala słodka a mata rewelacja :-)

Dziewczyny moj syn dzisiaj nie robil kupy :-( i nie wiem dlaczego ale ni placze i nie ma brzuszka twardego ale tak to robil juz codziennie 2 lub chociaz jedna dzisiaj nic... czemu tak ???

salik, nie martw się brakiem kupki - jeśli puszcza bączki. A czym go karmisz? Kiedy układ pokarmowy dojrzewa, to dziecko trawi coraz więcej i mniej ma do wydalania.

ja tez nie moge sie otrzasnac po smierci agaty- 26lat!,nie nacieszyla sie ani zyciem ani coreczka, a 2msc dziecko, ktore nigdy nie pozna swojej mamy:wściekła/y:wyc mi sie chcepodchodze ciagle do Nadusi i caluje jej lapki , chociaz spi:zawstydzona/y:

z ta elektrownia nie do konca bzdura, nie mowia w tv by panki nie robic ale soc tak na sloweni nie tak, wycieka maja pod kontrola bo to podobno nic radioaktywnego, ale cos kurna cieknie!!!!!!:szok:

bylam na psychoterapi kupilam fajna bluzke, shorty, mierzylam fajne buty w mango i chyba po nie jutro wroce

reklama
witajcie kochane, niedosc ze od wczoraj tragicznie sie czuje jade na apapie wapnie i witaminach i tantum verde i lozeczku i nic mi nie przechodzi:wściekła/y:noc mielismy okropna bo niedosc ze goraco zero powietrza a okno otwarte to Kubciowi chcialo sie pic wiec sie budzil na cycka a ja z goraczka nie bylam w stanie go sama nakarmic i Luki mi pomagal:zawstydzona/y:
pojechalismy do poradni specjalistycznej i lekarz kazal go karmic i traktowac jak zdrowe dziecko takze sie ciesze a i jeszcze jakby mu wynik skoczyl do gory to do kliniki na max 2-3dni a nie 2 tyg -ufff....
mialam bardzo przykra sytuacje w poradni -jakas laska zaczela sie na mnie rzucac ze ona pierwsza wchodzi z corka juz nastoletnia bo byla umowiona 2mc temu na 10 a ja i inne osoby powiedzialysmy ze nie ma wizyt na godzine tylko kto jak przyjdzie bo lekarz przyjmuje od ...do....a ona swoje i rabanu narobila a jej maz na mnie z ryjem ze az ludzie sie patrztyli bo na cala przychodnie bylo ich slychac jak mi jechali.....sam lekarz byl zdzwoiony skad oni sobie to ubzdurali jak nigdy tak nie bylo!!!i ustapilam jej.....a lekarz sie az dziwil ze mnie z malym dzieckiem nie przepuscila....:baffled:ludzie sa tacy ze szkoda slow:-(jak wrocilam dowiedzialam ze o Agacie -biedna pelna zycia i za co????za to ze postanowila urodzic corke i to ja tak oslabilo ze wdarla sie infekcja -niesprawiedliwe jest to wszystko!!!!:-(jeszcze czytalam ze matka urodzila pijane dziecko mialo 1promil....no comment
Pumi dominisia jest przecudna i bardzo podoba mi sie jej fryzurka:tak:
Dziuba wspolczuje takie infekcje jeszcze gorzej sie znosi jak sa upaly -przechodze to samo...:baffled:Esti ,Aga jak moja paczki???wyslalam w pon ....powinna juz dojsc pewnie gdzies sie na strajk nadzialy:crazy:
Anja super ze tak ladnie spacerujecie z Nadusia:rofl2:zazdroszcze bo u mnie za bardzo nie ma gdzie sobie takiej fajowej wyprawy zrobic....
Esti Olis slodko wtulony w misia a Joaa uwilbiam oszka Twojego syncia:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry