reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sorki za nieścisłość. to była Ukraina z tym wybuchem.:zawstydzona/y:

najlepsze jest tok że wrócił mój męzulo z pracy i mówi mi to samo a nie miał tel od mojej koleżanki, po prostu z innego źródła

reklama
najlepszy numer,ze ja tez musze zrobic prawko, a jezdze od 12lat:szok:
ale mam amerykanskie i w sumie moglabym tylko przepisac ale za duzo burdelu ze zmaina nazwiska mojego ex meza , ale amerykanskie mam do '09 wazne, wiec musze isc na egzamin niezle jaja, pewnie mnie obleja z 10razy, bo ja jezdze jak taxidriver a nie grzecznie z rekami na kierownicy 2/10.no i zawsze na automacie w duzych samochodach, a tu maly samochodzik i biegi, co za badziewie, w polsce tylkozycie utrudniaja, w stanach prawko kosztuje 20$ i nie ma zadnego kursu, robisz kuleczko i masz zdane a tu?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam z tego niezly ubaw i nie chce mi sie isc na jakis debilny kurs i co mam sie uczyc jezdzic jak od 12lat za kierownica, niezle, niezle:rofl2:ale chyba w koncu musze to jakos zalatwic. nie wyobrazam sobie zycia bez samochodzu!

jeny, ale szok z tą elektrownią, a my byłyśmy ponad 2godz na dworzu i mala tak ładnie spała że aż w szoku bylam bo o godzinę znowuż przespała karmienie... i teraz będę się zamartwiac czy to nie od tego... a jutro tez chciałam iść z malą na caly dzień do parku niedaleko nas...

oto moje dziecko na nowym prezencie na Dzień Dziecka (moja kuzynka która będzie chrzestną małej naciągnięta została na ten plac zabaw co Wam pokazywałam, właściwie tylko jej pokazalam ten i wiele innych i ona kupiła...)
mata jest rewelacyjna!! mała wniebowzięta
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

dziuba, gdzie kupilas ta mate? super, ale moja jeszcze nie siada, wiec chyba sie nienadaje:-(
mam dola, z powodu Agaty i mam myslowe c'd tej elektrowni, ale gdyby cos wybuchla t raczej by mowili w pudle

Nie było żadnej awarii i nie doszło do żadnego uwolnienia promieni - uspokaja wiceprezes. Dostaliśmy wiele telefonów z pytaniem o to, czy rzeczywiście doszło do wybuchu. Osobiście zatelefonowałem w tej sprawie do Państwowego Komitetu Regulacyjnego do spraw jądrowych Ukrainy, do mojego ukraińskiego odpowiednika. Zaprzeczył tym doniesieniom i dodał, że na Ukrainie też krążą takie plotki - wyjaśnia ekspert.

z wp.pl!!!!!!!!

Witam dziewczyny.Mnie też dobiła wiadomość o śmierci Agaty.A z tą elektrownią napędziłyście mi niezłego stracha,dopiero info od Anji mnie uspokoiło.
A mój syn przechodzi dziś sam siebie.Albo zęby mu idą albo ma "skok rozwojowy".Ryczy od samego rana sam nie wie czego.A o spaniu też nie ma mowy.

Dziuba fajna mata ale nie dal mojego Oliśka....on by wyl w niej..................potrzebuje pól podłogi, bo bardzo lubi sie przkręcać i wędrować po podłodze:tak::tak::-D:-D

Mnie to sie za bardzo nie chciało w to wierzyć co Sylka napisała.....................bo gdyby doszło do czegoś takiego to musieliby poinformować ludzi dla ich dobra i bezpieczeństwa

Mój Olisiek spał dzisiaj 2, 5 godziny pod rząd.:szok:Normalnie byłam w szoku:szok:Bo on zawsze śpi 30-40 minut...czasem godzinkę ale rzadko
Dzisiaj fajne powietrze .może dlatego.A ja przeczytaalm dzięki temu pół ksiązki.Tak sobie siedzieliśmy na ławeczce:-):-)i nawet nie musiąłm z nim jeździć tylko ózek sobie stał...................gdyby codziennie tak było......ach:nerd::blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry