reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziuba mata super na Twoich zdjeciach wyszla bo na tych z allegro nie robi takiego wrazenia;-)a co do prawka robcie bo to fajna rzecz i o nic nikogo nie trzeba sie prosic:tak:ja tez musze sie sprezyc tylko skad wezme pieniazki jak to teraz samo w ssiobie drogie a jeszcze poprawki ....egzaminy...przecuez ja sierotka nie zdam za 1 razem ani 2....:zawstydzona/y:
Aga u nas ruszylo z tym slubem bo ja z tesciowa i moja mama zadzialalysmy takze moze tez musisz jedna i dtuga strone pogonic???!!!;-)a jak nie robi kupki 1 dzien to nic zlego jak baczki sa i brzusio miekki i nie marudzi ;-)buziaki Anielskie mamusie:-)

puk puk :-D jest ktoś ? chyba nie :baffled: my dziś dużo spacerkowaliśmy. Wczoraj u koleżanki , dzis u rodziców.
kilka fotek z dzis i wczoraj

Załączniki

• P6030247.JPG
    P6030247.JPG
    65,6 KB · Wyświetleń: 27
  • P6030252.JPG
    P6030252.JPG
    90,6 KB · Wyświetleń: 29
  • P6030264.JPG
    P6030264.JPG
    73,4 KB · Wyświetleń: 31
  • P6020224.JPG
    P6020224.JPG
    74,6 KB · Wyświetleń: 33
  • P6030273.JPG
    P6030273.JPG
    143,3 KB · Wyświetleń: 36
Ja tez nie moge przestac myslec o Agacie:-( Kiedys byla w rozmowach w toku i mowila ze jej najwiekszym marzeniem jest miec dziecko, marzenie sie spelnilo ale niestety przegrala walke z ta choroba i pamietam jak sie wypowiadala ze ma taka nadzieje ze ciaza w pewnym stopniu zahamuje chorobe:-( zal mi tez jej coreczki bo nigdy nie pozna mamy ale pewnie bedzie nad nia czuwac pisze i mi lzy leca, patrze na moja corke i az sie serce sciska z zalu:-(
Ewcia dzieciaczki superrrrrrr;-)
Dziuba fajna mata, strasznie mi sie podoba:tak:

no super, moja znowuż już nie śpi...
a mata faktycznie sprawdza sie rewelacyjnie... ale mala jeszcze samodzielnie nie siedzi wiec cały czas nad nią czuwam zeby mi nie zleciała do środka i żeby tylko główka jej nie została na tej "obręczy", więc za długo nie pozwalam jej tam jeszcze hasać, ale jej sie strasznie podoba!
ja dziś znowuż nauki cd., i tak do poniedziałku, potem wolne... mam nadzieję ze aż do października!!
Basiu, widzę że to samo co ja przechodzisz... ze mnie straszliwie leci katar, gardło boli i mam trochę kaszlu (ale to chyba przez to gardło0, pije dużo herbaty z miodem i cytryną i tez jestem na Apapie - tak mi zaleciła położna do której dzwoniłam... chyba jednak nie pisałaś co z Kubulem bo ja też nie wiem co robiliście w klinice...
Ewa, śliczniusie są oby dwoje i coraz bardziej podobni do siebie się robią!!

reklama
moj syn tez juz nie spi chociaz noc byla fajan tylko 1 pobudka na piciu bo chlodno dzisiaj w nocy bylo a to od rana slonko swieci :-)

Basiu jeszcze nie dostalm paczki moze dzisiaj przyjdzie i czekam tez na 2 z allegro i cisza...

Ewa alez oni sa kchani na maxa sliczna parka ci sie udała :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry