reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mama chce isc z nadia na spacer a ja mam czas niby dla siebie, faken fantastik i co mam niby robic?:wściekła/y: sprzatac chate i siedziec w garach:crazy::crazy::crazy:
pojde chyba do galerii po te buty, moze cos sobie jeszcze kupie, widzialm fajna dzinsowa spodniczke, ale moje nogi raczej nie nadaja sie do spodnic przed kolano, mam zylaki i celluit:-(
chyba kiepski mam tez humor, pewnie przez cisnienie i pozarlam sie z lukim o jakies g...ale przygadalam mu bo jakas naminowana chodze i nie mam na kim sie wyzyc:growl:

Joa, Kacper to twoja kopia, sliczny chlopaki jaki juz opalony:happy2:

dobra kijowy humor, trzeba isc troche kasy wydac na siebie:laugh2:

a ja nie jestem pewna do końca z tą elektrownią. coś w tym musi by zresztą w 86 też niby nic sie nie stało.:crazy:

wczoraj zanim sie dowiedziałam Kacperek już zdążył się przespać na dworku a potem już nie wychodziliśmy a dzisiaj nawet miałam ochotę na chwilkę ale jest bardzo wietrznie, zresztą mam doła i nic mi się nie chce :baffled:
tylko wyć

a najlepsze jest to, ze dzisiaj mija nam 4 rocznica ślubu i wieczorem mieliśmy pójść gdzieś na kolację ale jak dzisiaj wstałam to mi się nic nie chce:-(

jestem niedospana, w ciągu dnia nie mam na nic czasu ,Kacperek to grzeczne i bardzo pogodne dziecko powiedziałabym nawet, ze to mój mały śmieszek bo cięgle się śmieje a od niedawna zaczyna piszczeć i i wydawać różne dźwięki o rożnym natężeniu i mocy
ale jest tak absorbujący no i w międzyczasie inne zajęcia
do tego stopnia, ze jedynie podczytuje ale tez chce miec dostęp do wątku zamkniętego

do pracy nie wracam odchowam synka , z korzyścią dla mnie i Kacperka:tak::tak:

bylismy wczoraj u alergologa który stwierdził u Kacperka atopowe zapalenie skóry:-( wydaliśmy stówę na maści ale ja nie jes

esti jesli dobrze pamiętam to chyba u Oliśka też to stwierdzili:confused:

prosze napisz jak to się objawia lub jeśli masz jakieś zdjęcia to pliiiiiiiiiz prześlij mi

byłyśmy na spacerku, troszkę się pouczyłam, potem mala się wyspala, dałam jej cycka i nie chciała za chiny lezeć w wózku wiec przyjechałyśmy na balkon się pouczyc...
Kacperek i Nadi śliczniusi!! tacy do schrupaNIA!!
a ja do pracy chcę iść we wrześniu, wraz z rokiem szkolnym, będę miała praktyki w pogotowiu opikuńczym (już drugi raz) i chciałabym na pół etatu... o ile dam radę...no ale skoro wszystkie sobie radzicie to ja chyba też...

Anja Nadusia śliiiczna ! Normalnie the best ! Świetne ma oczka, bardzo mi się podoba. W ogóle wszystkie słodziaki śliczne, i Kacperek i Kamilek, MArtynka urocza (fajna mata) Oliś mały cwaniaczek no i Dawiś i Natalka i Wiktorek i Kubuś Basi....
Lubię foty oglądac !

A mój Jakubuś śpi od 9 rano na balkonie w wózku a ja wszystko sobie poprasowałam. Teraz zjem obiadek (wczoraj robiłam pierogi ) i polecę jak się obudzi po Julę do przedszkola :-)

mniammmm!!!!!!!!!!! pieroogiiiiii!!!!!! Ewa ale smaka narobiłaś... chyba skoczę do sklepu po gotowe, zeby robić nie mam czasu, a zreszta zawsze mi się rozklejają i jakieś poplątane wychodzą, ja mam dwie lewe ręce w kuchni :oo::unsure:

chyba wszystkie mamy dzis zly dzien, ja tez pozarlam sie z J Wrrrrr... na dworze ponad 20 st. ale wiatr taki ze leb chce urwac wiec wrocilismy do domu i jeszcze ta poczta ktora polamala plyte od Basiu zabic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cale szczescie Wikus grzeczny dzisiaj jest, popoludniu przyjdzie kumpela z Kacperekiem o miesiac straszym na kawke :-)
co za dzien i jeszcze brzuch mnie boli i co chwile do wc latam ....

sylka, u kacperka tez to wykryli, na rączkach miał bardzo wysuszoną skórke i Zarómieniona, a poza tym na główke miał duze plamki czerwone takie stróki, używamy emolium do natłuszaczania po kazdej kompieli bo oliwka nam wysusza skóre bynajmniej u kacpera, kompię go w balneum herbal F a główkę smaruje mu Tridermem- to ilmyantybiotyk, ale posmaruje tylko raz i wszystko schodzi:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry