reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mówili w radiu o tej elektrowni na Słowenii, że luz, nie zagraża środowisku, Polska całkowicie bezpieczna (no, przynajmniej na teraz i pod tym względem...), wychodzę z domu z małą na caly dzień, nie mam humoru, pokłóciłam sie znowu z tym kretynem, normalnie juz mi sie odechciewa tego pieprzonego śłubu i w ogóle mam go dosyć :-(:-( z dnia na dzień jest coraz gorzej, juz nie mam siły z nim walczyć, czasem mam po prostu ochotę zeby się rozstać, a to chyba nie za dobrze :-(:-(

reklama
Hejka!Dziś skończył mi się tzw.macierzyński ale z PUP(Urzędu Pracy) bo ja nie pracuję i jeżdżę się odchaczać tylko.Miki śpi i czekam aż się obudzi ale pewnie ok.10.0 pojedziemy.

Witam:-)
Nie śpie o 6:30, łeb mi napier..mały marudny.Ma zatkany nosek od 3 dni i zacząl dzisiaj pokasływać wiec na 15 idziemy do lekarza a potem do taty do pracy zrobić zdjęcie do paszportu
B-Asia dzięki za paczkę.......:tak:
Listonosz przyniósł o 8.......a tak dzwonił dzwonkiem,że obstawiłam durnia jednego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:3 razy pod rząd zadzwonił i jeszcze pukał........jakbym głucha była
Wrrrrrrrrrrrr

W ogóle to jestem na maksa wściekła dzisiaj..nie wiem czemu i moje dziecko mnie denerwuje:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
mnie tez dzisiaj głowa boli:(:(:( i ketonal musiałam wziąść o 5 jak sie obudziłam to musiałam szybko do toalety bo zbierało mi się na wymioty- masakra, niech wkońcu troche popada!!! bo jestem niskociśnieniowiec:(

Załączniki

• DSCF0995.JPG
    DSCF0995.JPG
    388,8 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF0996.JPG
    DSCF0996.JPG
    359,8 KB · Wyświetleń: 30
Hejka!Dziś skończył mi się tzw.macierzyński ale z PUP(Urzędu Pracy) bo ja nie pracuję i jeżdżę się odchaczać tylko.Miki śpi i czekam aż się obudzi ale pewnie ok.10.0 pojedziemy.
Dzisiaj ci sie skonczył UM?? Kurcze urodziłysmy tego samego dnia a moj UM sie skonczył prawie miesiac temu.

reklama
Dzien doberek!

Jak sie zaczyna dzien?U nas piekne slonce.A ma byc calkiem przyjemnie-bez przesadnych upalow.Ja od 8:00 zdzieram tapete(cd) i juz koncze :tak: Wiec zaraz z malizna na spacer sie wybierzemy :tak:

Zuzik dzisiaj spac chyba nie zamierza :baffled: Wiec w zdzieraniu wtoruja mi donosne okrzyki typu:eeeee!aaaaa!a-grrrrrr! I tak dalej.Same to zapewne znacie :tak: Zdarzylo jej sie kiedys powiedziec prawie "mama".A,jak wiadomo,prawie robi wielka roznice....i tak naprawde bylo to "meme" :laugh2:

No i nasz synek-kretynek(kota mam na mysli) szaleje od rana.Co oznacza,ze rzeczywiscie bedzie chlodniej :tak: bo jak sa upaly to od rana wchodzi na poleczke na balkonie(tam jest cien) i tak spedza caly dzien...No i chyba postanowil nadrobic...."Pomaga" mi zdzierac tapete i rozbiega sie z nia po calym domu....:baffled::dry: a jak nie za tapeta to za swoja pileczka :laugh2: W kazdym razie biega i skacze,robi przy tym salta w powietrzu,biega bokiem(hehe...to lubie najbardziej) i w ogole mam tu cyrk na kolkach :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry