reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny która to wklejała linka do opisu fotelików samochodowych i testów na najlepsze foteliki?? te Maxi Cosi ale większe, tzn 8-18kg też są takie dobre jak do 13kilo?? a lepszy model Priori czy Tobi?? bo wypatrzyłam na Allegro wyprzedaż za 575zł, a w sklepie kosztuje 780zł, wiec sie opłaca, a jeśli te są takie dobre to my kupimy małej... dajcie znać czy się decydować!!

reklama
dziubus nie martw sie ja tez nie spie od 5 tez biore malego do siebie rano i on jeszcze spi albo na mnie albo kolo mnie tak jak dzisiaj np. :-D całkiem oparty o mnie byl :-) musialam go kocem podepszec zeby sie ne obudzil :) :rofl2:

Monika Miki jest bardzo fajny.
Anja ja mam takie samo mieszkanie, jak to na Starym Miescie, wysokie i z wielkimi oknami 4 skrzydłowymi.
Pumi zDominisi kawał kobitki sie robi.
Dziuba Natka jest przesliczna i taki ma cudny uśmiech.
21Kasia mała jest jednak cała ty.
Wreszcie nas ktoś dostrzegł-dzięki Ci Albi,a już myślałam że długo nam przyjdzie czekać.

No dziewczyny,żadna nie pisze jak wasze dzieci znoszą takie ciepłe noce-mój Miki budzi się co 3 godz. a czasem wcześniej. Pumi-ale grubasek z Twojej Mimisi.Moje starszaki jadą dziś na szkolną wycieczkę-o 8.00.Wracają wieczorkiem,więc jak będę mogła to zajrzę jeszcze dziś.

czesc dziewczyny .jak juz sie wczoraj pochwalilam kupilam kamilkowi nianie elektroniczna fisher price i WRESZCIE kupilam mu mate edukacyjna .jest przeszczesliwy oglada zabawki na niej wszystko dotyka ,smieje sie w glos i turla sie jak pileczka przewraca sie na brzuszejk i od razu spowrotem .byla u mnie wczoraj mama akurat jak sie bawil na macie usmiala sie z niego tyle .a dzis moj kuzyn zaprosil mnie na zakupy jest po wyplacie i chce zebym poszla z nim i z kamilkiem zeby on mu cos kupil .
zaraz wkleje zdjecia z chrzcin i z wczorajszej zabawy na macie. wczoraj niedalam rady prawie caly dzien nie niebylo .pozniej bawilam sie z kamilkiem a jak zasnal testowalam nianie.sprwdzila sie .
wszystkie szkraby slicznie .Dominisia wcale niejest grubaskiem jest przesliczna.

ja też się zgADZAM z dziewczynami, Mimisia jest przecudna!! a Nadi prawie jak moja Martyna już wygląda, taka się pyziolka mała nam zrobila, ślicvzniusia!!

zaczne od kamilka na macie

poczatek chrztu ja trzymam kamilka:

dalsza czesc -msza kamilka trzyma chrzestna:

chrzest

narazie tylko takie potem moze wkleje inne ze szwagra aparatu to moze bedzie lepiej widac nas .
Aga jaka ty masz dla wikusia hustawke ?mozesz wkleic zdjecie?

prosze Kasiu :-)
mam nadzieje ze widac co nie co, siedzonko rozklada sie do pol lezaco jak w lezaczku i rozkladana, zajmuje troche miejsca w pokoju ale szybko ja rozstawiam i maly sie w niej swietnie czuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry