reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak sukieneczka...........cudna Domini:tak:
Ja zawsze w torbie mam bodziaki i pampki i chusteczki.Ale pocztę mam blisko..............wiec do domku i od razu pod kran:-D:-D
Nakarmiłam go dzisiaj jagodami z jabłkiem stad ta rewolucja:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Dzieki Esti za komplemencior- to wlasciwie spodniczka z bluzeczka. spodobalo mi sie bo rzadko sie dzieci widzi w czarno- bialym kolorze a ze moja mala jest inna to jej kupilam hehhehehe. Spadamy na plaze- pewnie was zasypie fotami po wycieczce. Anja i Dziuba juz sie nie beda mogly czuc tak naj - bo ja tez mam plaze godzine drogi od domu hehehehhehehehe:-D:-);-)
Czy wasze dzieciaczki jezdza w fotelikach przodem czy tylem do kierunku jazdy?
Ja wczoraj odwrocilam podstawe od fotelika i mala jezdzi teraz przodem- od razu polubila jazde samochodem

pumi Kochana jak masz godzinkę do plazy to nie tak źle!! wiesz, ja idę na piechotę jakieś 15minut, no ale godzinka jazdy wcale nie dużo!! a Dominiczka ma prześliczną sukienusię!!

a oto nasza sesja balkonowa dzisiejsza

Załączniki

• DSCN4860.JPG
    DSCN4860.JPG
    539,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCN4869.JPG
    DSCN4869.JPG
    517,7 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN4896.JPG
    DSCN4896.JPG
    418,3 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCN4903.JPG
    DSCN4903.JPG
    577,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCN4919.JPG
    DSCN4919.JPG
    668,1 KB · Wyświetleń: 28
rzeczywiście, balkon ma 2,5 / 4 metry, więc jest gdzie leżakować...
ja na dziś się już żegnam, idę zająć się małą, wykąpać, uśpić, zjeść kolację, poćwiczyć brzuszki i nauka...

Hmmm...No właśnie!Dziuba!A gdzie suwaczek ile jeszcze zostalo Cię w nadmiarze?( tak a'propos tych brzusiów)Nie żebym była wścibska jeśli chodzi o tempo ubytków...Ale fajny był ten suwaczek :tak:

Pumi sęk w tym,że ja także nie chodzę zupełnie na obcasach...Dlatego się nimi pochwaliłam...Bo sama się sobie dziwię,że się na nie zdecydowałam....Ale one mi mówiły:chcemy zamieszkać w twojej szafie! No i ja im uległam...:baffled:

Ach!Śliczne zdjęcia dziewczyny-jakie urocze młode damy :-)
Dziuba to ty pisałaś o tych żółtych ciuszkach?Bo ja też mam podobną żółtą sukieneczkę...Ale do żółtego strasznie robactwo się zlatuje :crazy: A przed nami dopiero ta prawdziwa fala udeżeniowa tego paskudztwa :crazy: A moją maliznę już raz meszka jakaś wścibska użarła...:baffled: :crazy::baffled:

reklama
Witam wieczorkiem.U Was też tak gorąco????????????
Ja dopiero niedawno wyjechałam z małym na dwór bo w tym upale dorosłemu trudno wytrzymać a co dopiero takiemu maluchowi.Pogoda iście wakacyjna ciekawe czy jak będą wakacje też będzie tak gorąco:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry