reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joooaaa pleśnawki to nic groźnego wiec spokojnie........................a Syneczek jest śliczny...cudne oczka ma
Agnie ja widzę wszystkie Twoje posty
Albi ja na każde drzewko wchodzę bez problemu

Dostałam paczkę z Hippa a po drugą ma sie zgłosić do Rossmana:-):-)

U nas żar się z nieba leje wiec na razie siedzimy w domu!Jest 30 stopni w cieniu!:szok::szok::szok::szok:.Wyjdziemy ok 16 jak nie bedzie tak paliło bo udaru jeszcze Oliś dostanie

reklama
o rety, u nas też tak strasznie goraco... mala w body z krótkim śmiga, na to sukienusia z h&m na ramiączkach, miała ją na sobie jakieś 15min potem zdjęłam bo tak ciepło... byliśmy na plaży, mała ciągle nia spała, a jak nie śpi to nie ma mowy żeby gdzieś usiaść na ławeczce, musiałam z nią chodzić, a co to za nauka na chodzącego... a teraz sprzedałam M mamie, poszły na zakupy, więc mam chwilkę na naukę, śmigam więc na balkon, w domu nie idzie wyrobic...
Kacperek śliczniusi!!
Basiu, obiecuję Ci te zdjęcia wciąż i wciąż, dziś nawet nie wzięłam aparatu ze sobą, ach, bo jakiś syf mi wyskoczył i się wkurzylam i nawet małej nie robie zdjęć... ale może do jutra zniknie to porobie mnóstwo fotek i powklejam

Esti a jaki używacie krem na słoneczko dla Olisia?? ja kupiłam Nivei ale na tą atopową skóre Martyny wygląda to tak, jak by była jeszcze bardziej sucha jak posmaruję ją...

dzien dobry kobitki:)
a u nas pogoda do du.... ojej ojej:no: a wasze dzieciaczki suuupciiooo na zdjeciach:)sliczne:) my dzis jedziemy z mezem na konsultacje do szpitala bo ma przepukline i ma miec operacje:-(pozniej napisze co skonsultowalismy;-)
a nicola nie chce spac...:confused:

Esti- zartujesz z tym aftinem???!!!!:szok: Ja dawalam malej Dominiczce jak miala plesniawki bo w aptece mi polecili. Jooaaa- to nic strasznego tylko plinuj zeby sie nie powiekszalo bo potem jest podfobno bolesne. Po 2 dniach powinno minac jak bedziesz odpowiednio dbac.
Kacperek cudo- oczy jak z bajki!!!!
My dzis na szczepienie jedziemy- a potem chyba w ramach zadosc uczynienia za cierpienie zabiore mala na plaze.
My stosujemy" Nivea filtr 30 od pierwszego dnia zycia "

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry