Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) super sie macie w Pensylwani.
teraz walne mega posta za co z gory przepraszam
Dziuba milusiej nauki i mam nadzieje ze znajdziesz 2 min na zrobienioe foteczek
Kasiu dobrze ze juz macie chrzciny za soba i ze Kamilek byl grzeczny;-)Pumi ale czaderko normalnie pozazdroscic szkoda ze stroj slabo widC ale pewnie jest sliczny
Pandi moze on faktycznie tak zle znosi zabkowanie a moze ten upal????
Mili fotki przepiekne a jaki kapelusik a ta opaseczka
ah hehehe
Ewcia rewelacyjne masz te dzieciaczki chetnie bym oboje usciskala 
pozniej mi spal grzecznie a jak byla jego pora kapania i snu troche pomarudzil ale dostal cyca i usnal i spokojnie wrocilismy do domu -zero problemow z nim mialam
wczoraj bylo masakrycznie wiaterek byl ale momentami i to ciepy
ale z tesciowa wybralysmy sie nad malte na loty red bula bylo mase ludzi ale doszlysmy do mojego Ł do restauracji i tam kubus tez zrobil furoore heheeh
wybralam sie na szpileczkach taki kawal ale nogi wogole mnie nie bolaly ani nie bola
kubus dostal troche ciuszek plus wlasnie garnuszek na klocuszek skarpetki zabawki inne takze extra!!!niedlugo pewnie nas czeka kolejny skok rozwojowy
musze zadzwonic do polownej zeby przyszla pobrac krew kubie:-(a w srode do kliniki jedziemy spytac cco z dieta malego skoro wracam do pracy:-(troche stresu i od razu czuje ze mam mniej mleka a pije duzo ....