reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Załączniki

• Zdjęcie014.jpg
    Zdjęcie014.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie019.jpg
    Zdjęcie019.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 24
  • Zdjęcie020.jpg
    Zdjęcie020.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie021.jpg
    Zdjęcie021.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
moj syn zasnol w hustawce przelozylam go do lozeczka i spi ufff...
Narzeczona Wiktorka piękna laska (i jej mama tez :-D) super sie macie w Pensylwani.
Natalka tak uśmiechnieta :-)
Olis jest przecudny i nie moge wyjsc z podziwu jaki on ruchliwy, moj taki maly len jest.
Kasiu dobrze ze chrzciny sie udały, masz juz spokoj, mozesz odpoczac.

Wiktor tez tylko w bodziakach smiga a teraz w domu to cieniutka koszulka i pampuch tylko bo tak goraco jest u nas i tez albo z czapka bez zakrytych uszek albo bez czapki smiga bo taki gorac a jak jest wiaterek to tez goracy...

super doczytalam Was!!!!:tak:teraz walne mega posta za co z gory przepraszam:zawstydzona/y:
Esti slicznie ta Twoja spryciulka siedzi!!!domyslalam sie jak musial sie cieszyc bedac w spacerowce:laugh2:Dziuba milusiej nauki i mam nadzieje ze znajdziesz 2 min na zrobienioe foteczek:-pKasiu dobrze ze juz macie chrzciny za soba i ze Kamilek byl grzeczny;-)Pumi ale czaderko normalnie pozazdroscic szkoda ze stroj slabo widC ale pewnie jest sliczny:tak:Pandi moze on faktycznie tak zle znosi zabkowanie a moze ten upal????:confused:Mili fotki przepiekne a jaki kapelusik a ta opaseczka :rofl2:ah hehehe:-pEwcia rewelacyjne masz te dzieciaczki chetnie bym oboje usciskala :tak:

my bylismy na grilu kubus super zniosl podroz (1h)ale bylo strasznie garaco w samochodzie dlatego jechal w samym bidziaku a pozniej go przebralam i zwiedzal patrzyl na stawili i znajomych a smial sie hehe oczywiscie nie wspomne ze to zlote dziecko i bawil sie grzecznie w wozku a mamcia z tatusiem sie obzerali:zawstydzona/y:pozniej mi spal grzecznie a jak byla jego pora kapania i snu troche pomarudzil ale dostal cyca i usnal i spokojnie wrocilismy do domu -zero problemow z nim mialam:tak:wczoraj bylo masakrycznie wiaterek byl ale momentami i to ciepy:baffled:ale z tesciowa wybralysmy sie nad malte na loty red bula bylo mase ludzi ale doszlysmy do mojego Ł do restauracji i tam kubus tez zrobil furoore heheeh:tak:wybralam sie na szpileczkach taki kawal ale nogi wogole mnie nie bolaly ani nie bola:laugh2:kubus dostal troche ciuszek plus wlasnie garnuszek na klocuszek skarpetki zabawki inne takze extra!!!niedlugo pewnie nas czeka kolejny skok rozwojowy:baffled::confused:musze zadzwonic do polownej zeby przyszla pobrac krew kubie:-(a w srode do kliniki jedziemy spytac cco z dieta malego skoro wracam do pracy:-(troche stresu i od razu czuje ze mam mniej mleka a pije duzo ....

Cześć :-)
Wszystkie maluchy prześliczne :-D
My byliśmy na weekend w Zamościu, pokazy bractw rycerskich były i jakieś inscenizacje walk :-) Mała jak zwykle dobrze tam spała, chyba powietrze jej służy. Ale znowu po powrocie z Zamościa zaczęły jej ropieć oczka, obawiam się, że to może być jakaś alergia - teściowie mają w domu kota...

reklama
Ja dostalam od lekarza specjalna robiona miksutre.
Nie dawaj tylko Aftinu, bo zawiera kwas Borny, który jest zakazany do 2 roku zycia nie olno stosować u dzieci.Lekarze o tym nie mówią ale wyczytałam w necie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry