reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a tu kilka różnych z weekendu tego

Załączniki

• P5310176.JPG
    P5310176.JPG
    133,1 KB · Wyświetleń: 28
  • P5310180.JPG
    P5310180.JPG
    107,7 KB · Wyświetleń: 35
  • P5310181.JPG
    P5310181.JPG
    128,2 KB · Wyświetleń: 26
  • P5310188.JPG
    P5310188.JPG
    87 KB · Wyświetleń: 30
  • P6010232.JPG
    P6010232.JPG
    51,7 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Przesłodkie wszystkie maluszki.:tak::tak::tak:
Widze kobitki ze już nie zasłaniacie swoim dzieciaczkom uszek. Ja miałam dylemat, bo w sumie jest bardzo gorąco ale troszke wiało u nas. Jednak stwierdziłąm ze wiatr już nie jest zimny i troche można poodkrywać ;-)
Esti widze ze Twój Oliś w bluzeczce.Pod spodem pewnie już nic nie miał...Ja wkładałam Filipkowi póki co bodziaka albo rampersika, bo bałam się ze bedzie miał plecki na wierzchu.Ale widze ze moge się już odważyć na bluzeczke :-) Sciągne po Tobie i zaczne ubierać w koszulki...hiiihi
A Oliś cudny jak zwykle...:-D:-D:-D

Olis mial pod spodem body na ramiaczkach.dzisiaj byl chłodniejszy wiaterek.
Ja mu zawsze body wkladam..............a jak upal to tylko body same .....uważam ,ze body musza być

Kasiu buuu tylko nam tak zle bez polskiego lata.... Masz w ogole nadzieje na upaly???? Dwa late temu bylo goraco,ale jak sobie przypomne poprzednie latu to brrrr,az mnie trzesie:-(

Dziewczyny, może Wy mi coś wyjaśnicie, proszę.
Tobi chyba się przejął swoja "nadwagą" i postanowił przejść na dietę. Dziś popołudniu nie jadł od 16.30 do teraz czyli ok 22.30. Po 2,5 godz był juz marudny, ale mimo że podawałam mu pierś, darł się i nie jadł. A smoka dydlał. Robił się też coraz bardziej nieznośny.:baffled: Nie martwiłabym się gdyby trochę popił, gorąco jest więc jeść mogło mu sie nie chcieć, ale żeby nawet nie pić przez 6h! :szok:W końcu teraz po kąpieli, kiedy płakał, bo nie mógł oczywiście zasnąć, znów chciałam mu dac pierś - płakał. Posmarowaliśmy mu dziąsła Dentinox gelem i wreszcie zjadł. Oglądałam te dziąsła przedtem, i pediatra w poniedz. też i nie wyglądały jakby miał być ząbek. Zresztą on ledwie poczuł smak żelu to juz ssał palec Mążusia i natychmiast potem załapał cycka. I teraz nie wiem: pomógł mu żel czy to coś innego? Jak szybko działał u Was ten żel, bo wiem że któraś go stosowała.:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry