reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale Oliś jest normalnie przesłodziutki!! taki maleńki jest a taki sprytny i sprawny i ruchliwy i tak się super rozwija!!
no nic, ja zykam do łóżka bo trza sie wyspać, od jutra nauka :crazy: ale tylko 8dni i wtedy konieeeeeec!!
chya rzeczywiście zainstaluje skype, tylko czy ja będę umiałą?? :errr: ja i komputer to dwie różne sprawy, ale obiecuję że popróbuje...
miłego wieczorka wszystkim

reklama
Esti zawsze pokazuje mojemu mezowi nowe zdjecia Olisia i on sie napatrzec na niego nie moze. Taki maluszek a taka spryciula,nasz juz nie ma w ogole ochoty glowki podnosic jak lezy na brzuszku. Leniwiec maly:-D:-D:-D

:blink:Chciałam wam powiedzieć, iż okazuje sie, ze nie zawsze wszystkie posty i zdjecia mi wskakują. Wczoraj szukajac jednego postu Asi zobaczyłam zdjecia Dziuby, Kamy, Salik, Pumi, ktorych nie widziałam a wstawione dopiero co :-(. Zdjecia cudowne, Dominisia w kapeluszu przesliczna, Maksik jest przesłodziutki i taki podobny jest do Kamili jak sie uśmiecha.:blink:

Esti Oliś jak zwykle przesłodki. Dziuba miłej nauki(jeśli to może być miłe). A co do siusiania to mój synek ostatnio puszcza fontanne jak tylko rozpinam mu pieluchę żeby go przebrać.

Malenki juz spi a ze u nas jeszcze mloda godzina to robimy szybciutkiego grilla w ogrodku,bo w koncu przestalo padac:tak:. Tak mi sie chce kiełbachy z grilla i sałatki z fetą,mniam:-D:-D:-D

reklama
obiecanki

Załączniki

• P6010193.JPG
    P6010193.JPG
    79,7 KB · Wyświetleń: 38
  • P6010196.JPG
    P6010196.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 33
  • P6010202.JPG
    P6010202.JPG
    82,3 KB · Wyświetleń: 38