reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a my jeszcxze na 7.30 do gości zaprasza- żyga ! taka pogoda a my 5 kawę bedziemy pic. Na szczęscie jeden plus bo wracamy do domciu!!!!!!!!! wkoncu od tych teściów sie uwolnie:):):)

reklama
my juz tez w domu, urodziny oczywiscie nuuuda na maxa no ale juz za soba... czekam na ten watek zamkniety zeby wam wiecej poopowidac... maly dostal duuzo prezentow i to prawie same aytka :-) hehe fajnie. a teraz lezy w lozeczku i zasnac nie chce jestem ciekawa o ktorej padnie.

no wkoncu zasnol :-) spi tylko w pampersie i przykryty tetra a w pokoju jest 26 stopni :-(
dziuba nie martw sie jak masz skaypa to dawaj na skaypa to pogadamy bo ja potem tez bede ogladac CSI , popijam piwko i sie relaksuje :-)

hej dziewczyny:)) wszystkiego najslodszego, najlepszego, najzdrowszego i najpiekniejszego dla dzieciaczkow wszystkich:))
my bylismy dzis na zakupach i na spacerku. nicolkadostala 3 bluzeczki i bodziaki bo za male juz sa te co ma:)nie mielismy kupowac znow ciuszkow ale takie sliczne byly:);-) i chcialam kupic sobie sukienke na slub siostry mojego meza ale nie moglam zadnej kupic bo nie zapinalam sie w biuscie:szok: no i nie moge zadnej sukienki kupic, bo te co sie zapinaly to za duze w ogoleee:crazy: no tego jeszcze nie bylo zebym przez cycki nie mogla kupic czegos:no::wściekła/y: i sie zastanawiam w czym pojde..... w takim razie:baffled::confused: a takie ladne te sukenki...ohhh

kasia nie martw sie napewno cos znajdziesz na siebie :-) poszukaj dobrze, moze sa jeszcze sklepy w ktorych nie bylas, a moze jakis bazarek moze tam by sie cos znalazlo??? a duzo by kosztowalo uszycie na miare ??? albo kupic wieksza i przerobic u krawcowej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry