reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem jestem.Bo ci nasi panowie to tacy duzi chłopcy,którzy też się chcą poczuć czasem jak dzieci.A poza tym mój tłumaczy się ża jak on był mały to nie było takich bajeranckich zabawek.

Jest takie danie z kaszy mannej na Dobranoc Hipp dla dzieciaczków od 4 miesiaca. Ja Dawidkowi zrobiłam 200 ml mleka i do tego dałam własnie te kaszke i wyszło z tego grubo ponad 300 ml gęstej kaszy. Dawid wypił w 10 min ponad 200 ml az sie biedny wystraszył i zaczoł płakac bo sie zakrztusił.........:-( Oczywiście w pionie go potrzymałam potem sobie na kolanach posiedział i było juz ok. Szybko poszedł spac.
JA teraz na ComedyCentral oglądam Sex nocy letniej Woodego Allena.

A już myślałam że wszystkie imprezują.Albi mój jakoś nie może się przekonać do kaszek.Próbowałam mu dosypywać do mleka na wieczór ale wypluwał smoczek.Muszę pewnie odczekać jakiś czas i znów spróbować.

a ja na razie kaszek nie wprowadzam, jak moja jest taka duża to chyba nie musze co nie?? od dziś testujemy zpkę warzywną przez 5dni, tak nam pediatra kazała, najpierw była marchewka, teraz zupka, a w przyszłym tyg jabłuszko :laugh2:
mooja właśnie sie obudziła, idę ja wyściskać z okazji swięta tych najmłodszych :laugh2:

a wszystkim naszym styczniowym i nie tylko dzieciom życzę dużo radości i uśmiechu kazdego dnia, dużo mleczka i pięknych prezentów :laugh2:

moj syn piszczy od rana :-) piszczała wsał i 7 zjadl i piszczy i tarza sie po lozku jakies wygibasy mi tu robi. Dzisiaj znowu bedzi epiekna pogoda jest 18 st. tak jak wczoraj a my dzisiaj jedziemy na urodziny do mojego dzidka - kurde jak ja nie lubie takich zjazdow rodzinnych, juz chcielismy sie jakos wykrecic ale nie da rady :baffled::baffled::baffled:

Kolorowych Snów...
Usmiechu Od Ucha Do Ucha...
Pięknych Bajek Na Dobranoc...
Własnego Pieska I Kotka...
Co Dzień Nowych Przygód...
Butów Siedmiomilowych...
Gwiazdki Z Nieba...
Wspaniałych Przyjaciół...
I Wesołej Rodzinki...dla wszystkich dzieciaczkow zyczy ciocia Kamila

reklama

Nowe wątki

reklama