ewa_adu
Fanka BB :)
Ja staram sie codziennie Dawida rozebrac z pieluszki i kłade na podkład zeby sobie z 20 min poszalał z jajcynami na wierzchu. Uwielbia to.
heh, to mój wtedy robi fontannę !! hihihi....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja staram sie codziennie Dawida rozebrac z pieluszki i kłade na podkład zeby sobie z 20 min poszalał z jajcynami na wierzchu. Uwielbia to.

i akurat taki był na sklepie (do wyboru mielismy tez czarno - różowy ale stwierdzilam że różowy troche głupio kupować bo jak kiedyś przydarzy się jeszcze jedna dzidzia i na dodatek będzie to chłopiec to trzeba będzie kupic jeszcze jeden wózek) i wzięliśmy od razu!! 

ależ jestem szcześliwa!! troche było zamieszania bo przyszło jakieś malżeństwo też po spacerówke i mówią że kupili cały zestaw gondole + spacerówke + fotelik za 3000zł, ich córka ma 6miesięcy, do gondoli była za duża już po 3miesiacach więc ją przesadzili do spacerówki a teraz w spacerówce mała ma za wąsko 
ee tam, ja kupiłam jednak Pliko i jestem zadowolona, tylko już jest problem, bo w sklepie facet pokazywał mi jak się ten wózek składa i rozkłada i tam mi wychodziło a teraz w domu nie mogę sobie przypomnieć, pumi, Szczypawka, jak to cholerstwo się rozkłada?????????

pumi, facet mówił że nie ma blokady tak zeby sie nie rozkładał wózek, za to mi włąśnie nie chce się rozłożyć!!
:-):-)

dobrze że na plażę, źle że trza się uczyć, ale to tylko tydzień i będzie z głowy!!