reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja jak bym chciala zeby Wiktor byl chodz w polowie tak ruchliwy ja Oli... on jeszcze tak aprawde to nic nie umie.
Pytalismy ost ortopedy dzieciecego co powinien juz umiec Dawiś, jeżeli chodzi o ruchy, to Pan dr powiedział w prost nic. Dopiero od 5 miesiąca powinien sie przekrecac na boki. Tylko jak zobaczył co nasz fordanser wyprawia to mowi, ze straszna spryciula z niego.

Ja staram sie codziennie Dawida rozebrac z pieluszki i kłade na podkład zeby sobie z 20 min poszalał z jajcynami na wierzchu. Uwielbia to.

a moja już sie przewracała z brzuszka na plecki i z plecków na brzuszek ale już zapomniala jak to się robi i już tak nie robi... normalnie się cofa w rozwoju!! :crazy:

Ja raz w tygodniu daje 3 kropelki Audi Baby i pieknie mu rozpuszcza miodek tak ze jest zaraz na wierzchu. Samamu nie wolno czyscic nic co jest w dziurce ale dopiero poza nia.

witam dziewczynki:) ohhh i kolejny szary dzien.... zero slonka i swiatla:-(:no::crazy: a co za noc za nami... ahhh... nicolka od jakiegos 1,5 tyg w ogole nie chce zasypiac, placze i mama musi ja kolysac, bo tata nie moze:dry:co najmniej do 12 w nocy caly czas na rekach...a pozniej jeszcze oczywiscie pobudki na karmienie przynajmniej 2......ohhhh...a tu jeszcze ani jednego promienia slonczka na ozywienie ciala i ducha....:no:

My już po zakupach..........ale gorąco:cool2:
Mały w spacerówce była zachwycony......................................najpierw piszczał z radości a potem mówił "ooooooooooooo, ach, ach":-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry