reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam!Widzę że nikogo nie ma,pewnie na dworku jesteście?A ja niedawno wróciłam z Mikim z zakupów a moje starsze dzieci zabrała babcia do miasta na pizzę.Przebrałam Mikiego i leży sobie i obgryza paluszki od nóżek i śpiewa:-)

no to spagetti zrobione :-) ale bazyli nawalilam :-) hehe u nas jest w cieniu 27 stopni masakra domu nie mozna wytrzymac to co na dworze jest....
no widzisz esti jaka radoche synowi sprawilas :-)

ale macie ciepło... u nas też piękna pogoda, ale szczerze mówiąc to byłam tylko rano z psem na dworzu i nie wiem jak jest teraz, dziadek zabrał małą na spacer a my wyruszamy z S w teren sami :laugh2:

Oli dostał prezent na Dzień Dziecka....spacerówke.........jest happy i w spacerówce pomimo że płaska to sam siada!

Ale upał........wiatrak na fuul pracuje.............na szczescie slonko nas budzi i od 10 mamy cien i w domku nie jest goraco mocno

Ja mieszkam w staaaaaaaarej kamienicy, w sumie ulica jest z 1448 roku a domy moze i wybudowane w 46 roku, bo zniszczone całkowicie przez Hitlerowców ale z cegiej, ktore były sprzed stuleci. Dzieki temu, ze to cegiełka to długo sie nagrzewa, dopiero w połowie lata bedzie tak gorąco, ze sie nie da wytrzymac a teraz na dworzez cos w okolicy 30 w cieniu a w mieszkaniu 18 :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry