reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie wogole nie działa zel a z ząbkami to róznie bywa. jedym nagle gwałtownie sie zaczyna innym sie miesiącami ciągnie.

reklama
dzięki za szybkie odpowiedzi, bo naprawdę się martwię, wszystko byłoby ok gdyby chociaż pił, albo przynajmniej tak nie marudził i krzyczał:no: a tak to się martwię
Ale w takim razie żel nie mógł jeszcze zadziałać, chyba że jak tatuś go pomasował po dziąsłach palcem to mu pomogło, ale ja wcześniej też próbowałam i nie działało:no:
a jeśli to nie ząbki to nie wiem o co cho...:baffled:

U nas tez takie upaly jak w Polandii.
Co do sprawnosci naszych pociech to Mimisia dogania inne dzieci z forum ktore sie wczesniej niz ona urodzily. Przewraca sie juz po calym lozku. Znajduje ja w przedziwacznych pozycjach :szok::-D, chwyta juz sprawnie zabawki w raczki, probuje sie podnosic do siadu i co najwazniejsze- gada jak najeta plujac sie przy tym po pas.
Chcialam sie pochwalic Dominisiowym strojem kapielowym ( slabo go niestety widac na fotkach) . Zdjecia z weekendu.
I oczywiscie tradycyjnie reszte zapomnialam co chcialam dodac. A ha- Wiktor oprocz Dawidka wyraznie wpadl malej w oko;-)

Załączniki

• 017.JPG
    017.JPG
    65,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 012.JPG
    012.JPG
    88,6 KB · Wyświetleń: 43
  • 011.JPG
    011.JPG
    60,3 KB · Wyświetleń: 41
  • za.JPG
    za.JPG
    155,1 KB · Wyświetleń: 38
  • za (1).JPG
    za (1).JPG
    69,5 KB · Wyświetleń: 34
:-)witam z rana.
niebylo mnie tu trzy dni wiec najpierw napisze wam kilka slow a dopiero was doczytam .
tak wiec chrzciny sie udaly super:tak: .wszystko bylo tak jak trzeba .zdjecia z naszego aparatu wkleje popoludniu a od fotografa bede miala dopiero 12.czerwca.Kamil nieplakal w kosciele do samego konca na koncu mszy juz po chrzcie zasnal i wystraszyly go dzwonki ale naszczescie szybko sie uspokoil.dostal dwie zabawki z fisher price mnostwo ciuszkow i pieniazki .zasnal biedak zmeczony juz o 18.00 i obudzil sie dopiero o 4.00 zlapal byczka przytulil go mocno obiema rekami i zasnal spowrotem:szok: zanim zasnal szczelil mi piekny usmiech.potem wstal o 6.00 i tak sobie juz niespimy od tej pory. dziewczyny zebyscie zobaczyly mojegoD.na chrzcie stal taki dumny tatus:-D oczywiscie trzy razy w nocy kamil spal zamiast wzdluz lozka to w poprzek z nogami wiszacymi za szczebelkami.he he byl taki padniety ze sie nie zbudzil jak go przestawialam spowrotem.nawet spiworek niepomaga wiec mu sciagnelam w nocy bo sie tylko w nim ugrzal .
Ewa ,Estera Albi, Ania dzieki za wsparcie przed chrzcinami i za przepisy..buziaczki dla was od kamilka .
ok ide doczytywac.

Esti Olis swietny kubus ewy tez.
te zabawki z fisher price to Garnuszek na klocuszek i to drugie to niewiem jak sie nazywa to jest taka wierza z miseczek i na gorze kulka .acha dostal jeszcze hustawke taka wieszana na futrynie .jest takie siodelko i szelki w srodku dodatkowo .niemoge sie doczekac jak juz bede mogla go taam wsadzic
i rowerek dostal .

śliczne zdjęcia, Ewa, to ostatnie zdjęcie Julki jest rewelacyjne, a Kubuś przesłodziutki!!
Pumi, Dominiczka świetnie wygląda w tym kapeluszu, no i strój też mam czadowy!!
Kasiu, super że chrzciny się fajnie udały...
moja mała oprócz nowego wózeczka dostała na Dzień Dziecka żyrafę Fisher Price (to trochę podobne do garnuszka na klocuszka) SUPER!!! ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW FISHER PRICE (374495948) - Aukcje internetowe Allegro i sukienusię z H&M, czyli Dzień Dziecka udany :tak:
to ja idę się szykować, mala jak sie wyśpi to ubieramy się i idziemy na plażę się uczyc... blleeee... miłego pięknego dnia wszystkim!!

Witam.
Spoznione zyczonka dla Naszych styczniowych bobaskow, niech Nam zdrowo sie chowaja.
Olis cudny i Kubus tez.
My wczoraj bylismy w parku i tatus corci kupil balona ale Natalke wogole on nieinteresuje:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry