reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aga, Matko jedyna, przez 3 miesiące nastukałaś ponad 1000 postów :szok:
Jutro idziemy do alergologa, zobaczymy co z tymi oczkami :baffled: Poza tym 3 dni małej dawałam gluten do kaszki i mąż zauważył bladoróżowe plamki na rączkach... Myślicie, że to może być od tego? Na wszelki wypadek przestałam dodawać.

Hej dziewczyny!Jak tam minęła noc Waszym maluchom?Miki spał w body na krótkim i budził się co 2 godz.A wczoraj byliśmy na działeczce.Leżał sobie na kocyku,we wózku się kręcił.Dziś przerabiam mu na część spacerową,w zasadzie ma ją od ok. miesiąca ale przykrywałam kapką.

Tak wczoraj Miki kręcił się rano w łóżeczku

Załączniki

• Obraz 0285.jpg
    Obraz 0285.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 69
Mi pediatra kazał podawać NYSTATYNE CO 6 GODZIN I TYM TEN PRZECIERAC PATYCZKIEM narazie ma wokół ust- żeby tylko nie przeniosło się dalej ,jak coś to jutro jadę do pediaty jeszcze raz.Tak bardzo się boje o niego i martwię:(

Mili te nasze dzieciaczki to naprawde tak sie do Siebie upodobniły, ze głowa mała. Nawet uśmiech mają taki sam.:-D Dominisia wygląda przeslicznie jak zawsze ;-). Trzeba przyznac, ze Dawisiowi ost obydwie Duśki wpadły w oko. Pokazywałam mu ost zdjecia Nadii to tak sie patrzył i sie zaczął uśmiechać zalotnie, ryczeliśmy normalnie.:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry