reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pumi ona mowi, ze tata ja bawil od 5 do 6 rano pozniej ja wzial o 9 bo sie znow obudzla i bawil sie znia a mama spala az sama wkoncu zasnela bez bujania pierwszy raz-tzn tata ja ululal:) na 20 minut-ale dobre i to:):laugh2:

reklama
Hej!Witam wszystkie mamy!

Dzieciaczki jak ,zwykle zreszta,urocze i slodkie!

Agnie nie czuj sie niezauwazana :tak:

My mamy ziajke 30 od pierwszych dni zycia.Jestem zadowolona.Nie wysusza malej skory,ma neutralny zapach.Jest ok.

Ale upal!Bylysmy w parku dzisiaj pol dnia.Wpadlam zrobic jakis obiad.Za chwile znow wychodzimy bo mialam ochote na ryz z truskawkami :) a to 20 minut i po wszystkiemu :)

Na kolacje dzisiaj szparagi Anji ida :) mniam,mniam....kocham szparagi ::laugh2:

A skoro ostatnio byla mowa o szalenstwie obcasowym-to chyba ty Agnie pisalas,ze sobie znienacka zakupilas?-wiec tez sie pochwale.Takze nie chodze na obcasach ale one tak ladnie wygladaly...A teraz sama nie wiem czy naprawde mi sie tak podobaja jak mi sie wczoraj wydawalo :-D:-D

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    420,3 KB · Wyświetleń: 37
Dzięki dziewczynki za rady:) powolutku mu schodzą nie sa juz takie białe tylko czerwone bo mu scieram je gazą nasączoną tym antybiotykiem. My w środe na szczepienie i od razu na pneumokoki:)
Kacperek ma oczka po tacie:)

A dziekuje,dziekuje Joaaa :-) Tylko gdzie ja w nich chodzic bede???I nie przejmuj sie tak bardzo plesniawkami.Tez czytalam,ze jak sa to owszem-do lekarza.Ale to nic powaznego!

Wiecie...Wczoraj zlozylismy niezapowiedziana wizyte koledze.Maja coreczke z 10.01. :tak: I wchodzimy a tam wszystkie okna pozamykane(taki zaduch,ze az strach!) no i to biedne dziecko lezy na kanapie,na takiej wielkiej stercie z koldry,poduszek,kocy i nie wiem czego jeszcze....Ubrana w dlugie rekawy i spodnie...I jeszcze pod kocykiem!:szok::angry::szok: Wyciagalismy ich na spacer.Zonka nie chciala isc ale ubrala mala(jedyne dziecko jakie wczoraj widzialam w dlugim rekawie i dlugich spodniach) i mowi:jak bedzie wialo to przykryj ja kocykiem...:szok::no::szok: Normalnie do tej pory nie moge w to uwierzyc...Bo to czy i kiedy oni sie na siebie dasaja to ich sprawa....Ale to dziecko czemu chca ugotowac w sosie wlasnym???No a moja oczywiscie w mega-cieniutkiej czapeczce i z krociutkimi rekawkami i nogawkami w lekkim bawelnianym pajacyku(czy jak to nazwac...takie body z nogawkami).I patrze i mi jej szkoda bo jej goraco.Jak tylko wrocilismy do domu-out!I w samej pieluszce sie turlala :-D

A wlanie...Wczoraj popoludnie meczowe!Wszystkie 3 ogladalismy :-D Siatkarze dali rade.I szczypiornisci tez.A pilkarze...No coz-zobaczymy w niedziele juz co potrafia!!!Grrrr...Trzeba podrzucic malizne do tesciowki bo taki mecz to trzeba wieksza grupa ogladac!

Szczypi butki zajefajne:tak::tak:

Wyszłam z małym na podwórko..zaszlam......... na poczte i musiałam si wracać, bo Oli po pachy sie zarobił. Miałąm znowu wyjsć ale teściowa zadzwoniła i spytał czy moze do małego pryzjechac wiec chat trza ogarnąć:-D

reklama
Ale wystrzalowe buty- chyba bym sobie nogi polamala - nie umiem kompletnie w obcasach chodzic. Ale buty fajowe.
Esti- ja nauczona doswiadczeniem biore zawsze zapasowy komplet ciuszkow.
Mala juz po szczepieniach. Placze moja kruszynka- zabieram ja w nagrode na promenade na plaze.

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    76 KB · Wyświetleń: 35
  • 006.JPG
    006.JPG
    84,1 KB · Wyświetleń: 38

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry