• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kubusiowi wszystkiego co najlepsze!

Bosze...dziewczyny-ciag dalszy 13-go w piatek(kto to pisal,ze przereklamowany?!)...Mezus mial miec dzis wolne i od rana pociagnac kafelki w kuchni nad zlewem bo musielismy wymienic rury.Wczoraj chcial obejzec oba mecze wiec na zakupy(czyli po kafle) mielismy jechac rano...Tylko,ze on musial"na chwilke" wyskoczyc do pracy-wrocic o 10:00.Oczywiscie jeszcze go nie ma....Za to byl juz fachowiec do pralki i to,ze nie krecila to moje najmniejsze zmartwienie-pasek klinowy zeskoczyl....Za to elektryka ma spieprzona i koszt naprawy(z nowym programatorem-jesli gdzies sie taki znajdzie)wyniesie 400zl.juz teraz mam panu do zaplacenia 120zl...Wlasnie pojechal do kolegi zeby sprawdzic czy nie ma uzywanego programatora bo jesli to nie programator to oznacza silnik.A silnik kosztuje....wiecej oczywiscie...I gdzie jest do cholery moj mezus?!jakim cudem mamy ze wszystkim zdazyc do jutra do poludnia?!

reklama
myszorka, a skąd Wy jesteście? przepraszam, ze nie pamiętam, no nic, trzeba chyba w końcu to spotkanie styczniówkowe zaplanować...
a! a Pumi jeszcze chce przyjechać do Polski? Pumi, może niech tutejsi specjaliści też obejrzą Domi??

Myszorka cudne te dzieci twoje :).

Z Mimisia na pewno wszystko bedzie w porzadku!Po takich przejsciach jak mialy obie nic dziwnego,ze Pumi troche panikuje...Zreszta ktora z nas by nie panikowala?Pumi jestesmy z toba.Calym sercem.Potrzeba ci teraz duzo optymizmu i wiary!

Kubusiu Bubusiu
rosnij nam zdrowo bądź silny, duży i uśmiechnięty każdego dnia!! wszystkiego naj naj naj
od narzeczonej Martynki i przyszłej teściowej

no właśnie, która ma nr kom do Basi???? gdzieś ona sie podziala... a czy Basia już pracy przypadkiem nie zaczęła z powrotem? może nie ma czasu po prostu...

reklama
Ja pisałam, ze przereklamowany, i nadal tak uważam, mimo, że młoda mi się darła bez powodu, cyca nie chciała, ryk jak nie z tej ziemi, picie wypiła i dalej ryk, no to znowu próba cyca - nie chciała dalej, wsadziłam jej smoczka i po smoczku załapała, zżarła i zasnęła. Śpi dalej. Oczywiście uważam, że to czysty przypadek i nie ma nic wspólnego z 13 i piątkiem :-D Wydaje mie się, że to przez kupsko, którego znowu przez 3 dni nie robiła, sic!
WSZYSTKIEGO NAJ DLA BUBUSIA! :-)
pandi, O tym samym myślałam dzisiaj rano, u nas też są specjaliści i myślę, że szybciej dałoby się badanie i fachową opiekę załatwić np w CZD.
myszorka, Śliczne dziewuszki :-))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry