reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurcze, ja już z tym ślubem schizuję... śniło mi się że w dniu śłubu uciekłam z fryzjerem moim do Puerto Rico (ależ on jest przystojny!!)... wczoraj - że była już 16.30 (ślub jest na 18) a ja zapomniałam że miałam iść na 13 na makijaż a na 14 do fryzjera i nikogo już nie znalazłam kto by mnie pomalował i uczesał, na dodatek paznokcie miałam niezrobione; jeszcze ostatnim razem było że odebrałam nasze obrączki a one były zupełnie inne niż zamawialiśmy, normalnie wyglądały jak ze Starożytnej Grecji!! i tak jest prawie codziennie :eek::sad: może to jakiś znak że en ślub to wcale nie z dobry pomysł??
a M już fika nogami u góry na moim łóżku :laugh2:

reklama
poszłam z psem i zmarzłam jak cholera!! już sie ubrałam w swetr i dupa, zimnisko takie że ludzie w kurtkach chodzą z futerkiem przy kapturach, a jedna nawet w kozakach (dobra, to może trche już przesada...)!! u nas też wieczorem i w nocy non stop padało, może dlatego teraz tak zimno...

Dziuba tez mam od jakiegos czasu takie sny....Zreszta ja mam slub na 11:30 i NIE WIEM jak mam zdazyc sie przygotowac i jeszcze zajac malizna!!!!No masakra po prostu....:baffled:

Szczypawka nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę że już w niedzielę będziesz po wszystkim!! a powiedz co zrobicie z gośćmi po śłubie a przed chrzcinami?? robicie jakieś przyjęcie też w między czasie??
my mamy ślub na 18.00 bo to jest piątek więc żeby wszyscy zdążyli po pracy...

A my wczoraj byliśmy u znajomych i wróciliśmy o 23, więc juz nie kompałam kacperka i żałuję! bo budził mi się co pół godziny o 2 w nocy pobudka i zebrało mu się na zabawy;/ gaworzył łapał misie w karuzeli szok, moj kacperek kompany jest codziennie więc nie dziwie u sie ze sie budził, dzieci bardzo przyzwyczajają sie do takich rzeczy, wiedza ze jak kompiel to pozniej jedzonko i trzeba lulać... Idę przespać się z małym bo padam z nóg!
Szczypawka- ja tez Ci zazdroszczę!
dZIUBA- Ty masz dzień przed moim ślubem???
Ja o ślubie nie mam snów ale o tym jak mnie Adaś zdradza ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry