reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dawis,Dusia,Agniesia i Miki!!! wszytskiego co naj z okazji 5miesiaczkow!!!:rofl2:

Mili u na s tez sa w piatki a nawet w srody!!!!:szok:tylko ze ksiadz ostatnio mowil zeby nie robic w piatek bo cos tam ...:baffled:
Dziuba masz racje my z moim Ł czekamy 2 lata na wesele bo sala jest wolna w sobote!!!a od pazdziernika tego roku sa zapisy na 2010rok,,,wiec czekamy:happy2:
Monika fajnie ze odpoczniecie z Mikim!!!
Frodo ale Kubusio superowy!!!a ten usmiech - megasny:rofl2:
Aga zostaw mi troche ciasteczek:-p
Esti super ze Olis ciagle usmiechniety !!!;-)
ja przeczytalam jezyk niemowlat i widac bylo efekty bo mi sie udalo ale teraz walcze z zabkami ktore ida i ida ,.....no i nie jest juz tak latwo grunt ze nie zasyspsia przy cycu lub na rekach:tak:

w końcu mam chwilkę wolnego, mama poszła na zakupy, a S na działkę remontować... a Martyna rozrabiara znowuż ciągnie za myszkę i wszystko mi zwala z biurka :wściekła/y: przy niej nauczę się mieć porządek...

Cześć dziewczynki, ale drukujecie...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAWIDKA, MIKIEGO I AGUSI :-D Kurcze, to już 5 miesięcy od porodu, szybko zleciało. :-)
Aga, ja ciasto francuskie tylko ze sklepu mrożone a i tak szybko mi się klei i rożki mi wychodzą w dziwnych kształtach ;-) Jakbym sama miała je przygotowywać to dopiero bym się wściekała... :-D
Esti, Cieszę się, że szpital już za Wami :-) Oliś przystojniacha jak zawsze :-D
B-Asia, Kurcze, 2010 - hardkor straszny! Nam organizacja ślubu zajęła 1,5 miesiąca - tylko że my braliśmy tylko cywilny. I też było w sobotę, tylko że wynajęliśmy restaurację i było ok 50 osób. Jakbyśmy chcieli spęd na setkę to pewnie też bysmy musieli czekać conajmniej rok...
Frodo - fotka z pilotem genialna :-D

Esti kochana Olis wygląda znakomicie, jakby wogole nie przeszedł dopiero co Rota.
Joa pewnie prawie kazdy by chciał miec na start dom albo mieszkanie i samochod a i tak wy macie wiele a inni mają jeszcze mnie ale jakos zyją ;-), młodzi jesteście jeszcze bedziecie miec wiele.
Frodo a pamietasz jak sie martwiłas, ze przytyłas 30 kg i jak i kiedy to zgubisz a tu prosze tylko 4 kg, ktore ci zejdą jak juz przestanisz karmic. Powiem ci, ze Kubcio świetny jest i jaaaaaaaki duzy.
Basia kochana jak to fajnie, ze wpadasz na bb mimo pracy, ja mam nadzieje, ze bede miała na to czas i siły ;-).

i najważniejsze Dawiś dziekuje za życzenia i składamy życzonka dla dzisiejszych Jubilatów. Pieknego lata, pełnego słońca, pysznego jedzonka i smacznych soczków:rofl2:

wklejam fotki z zawbaw i jak Bubus mi grzebie w kompie i "czyta " BB:-p:-DAgne slub nie ucieknie hehe przynajmniej na spokojnie zalatwimy a jeszcze zaczelam prace wiec jakbym miala jeszcze latac i organizowac nam wesele to bym chyba osiwiala:-D

Załączniki

• Kopia P1000523.JPG
    Kopia P1000523.JPG
    112,1 KB · Wyświetleń: 34
  • P1000522.JPG
    P1000522.JPG
    119,2 KB · Wyświetleń: 42
  • P1000527.JPG
    P1000527.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 32
  • P1000541.jpg
    P1000541.jpg
    427,9 KB · Wyświetleń: 33
  • P1000542.JPG
    P1000542.JPG
    88,7 KB · Wyświetleń: 36
Monika fajnie, ze jedziecie z Mikim sobie do ciechocinka, tam fajny klimat jest i płucka sie oczyszcza i dotlenią.
Basia Kubuś fajny jest ale z jego upodobaniami do IT to poczekaj troche i zabieraj go od kompa.

Ja nie siadam z dzieckiem przed kompem, czasami tylko sobie zagląda z bujaczka, co ja tam kombinuję ;-) Ale mam pomysł kupić jej klawiaturę do zabawy - niech się oswaja ;-D

reklama
Agne no ja wlasnie tez.....ale co mam zrobic...:-)
Albi to tylko tak do zdjecia -on ma zakaz od mamci:)jak ja jestem na bb to on lezy i mnie kopie no i wszyscy zadowoleni :-Da mam nadzieje ze tez bedziesz zagladac na bb!!!!tymczasem lece do Bubusia i wogole sie wyszykowac do pracy muah Kochane:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry