reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiadomo, Estera wróciła to znowuż w parę godzin nieobecności jest 6stron do nadrobienia!! :laugh2: dzieciaczki cudniasie!!
my też mamy parasolkę do spacerówki, sprawdza się rewelacyjnie, bo w Pliku nie ma też rączki pzrekładanej więc paraska chroni malą przed słońcem...
kurcze już chrupki dajecie Maluszkom?? a najpierw się wprowadza deserki czy zupki?? ja powoli też małej daję marchewkę i jabłuszko jak na razie tylko, a że ona wciąż na cycku to zadnych kleików i kaszek jeszcze nie dostaje... a ja nie mogę ściągnąć sobie mleka bo w godzinę przybywa jakieś 30ml i to jest szczyt moich możliwości...
no nic, idę kąpac malą i do spania ją szykowac, buziaczki!

reklama
Dziubus wiktor od 3 miesiaca ma smoczki dla pół rocznych dzieci J i od początku ma ścięte nie te kulki tego nie chciał ssac. Lubi duze smoki ale nie ma dla niego znaczenia czy Ssa sylikonowe czy kauczukowe tylko musza być ścięte i duze.

Helena- Lidia suuuper ze Karolek zdrowy mam nadzieje ze w tym roku już chory nie będzie.
Nie widac u niego zadnego guza duuzy chłopak jest i sliczny.

Mili mój J zostaje z malym bez problemu już teraz od czasu kiedy musial z nim sam zostac i go uspac jak ja poszlam na spotkanie klasowe J jest git, już umie go przebierac, nos mu wyczyści i ubierze J pupcio, jeszcze musi się go nauczyc karmic lyzeczka i mama będzie calkiem wolna J dziewczyny bo te filmiki musza być króciutkie ale film i ta się dluuuugo dodaje ja te co maja po półtorej minuty tez dodaje po godzinie.

Kaaaaaaaaaaacperek WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAJ LEPSZEGO….

Joooa ahhh Sarbinowo jezdzilam tam na kolonie J super.

Ewa Kubunio extra jest, Wiktor tez non stop cos przy nogach majstroje.

Boze tyle czytania ale dalam rade mam nadzieje ze nie zapomnialam o niczym, my dzisiaj u rodzicow caly dzien bylismy i do domu dopiero o 20 zjechalismy potem kapiel flacha i spanie, a ja do czytania was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry