reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
baj de lej, te pastwiko i urocze baranki to twoje????:-), bo jak tak, to robimy u ciebie spotkanie BB, w namiotach sie rozbijemy i bedzie nas budzic beee baranie!:-Dkrowy jak trzeba tez wydoimy....:rolleyes:
A gdzie tam moje,bylismy wczoraj na wycieczce. Mam chlopa w domu ,po co mi jeszcze barany:-D:-D:-D Ale przyjechac mozecie,mam nie duzy ogrodek ,mysle ze taki wojskowy namiot można by bylo rozbic,hihihi
:-D:-) A to mala pamiatka z mojego domowego archiwum... Niektore z was powinny jeszcze pamietac te czasy

reklama
jagna, jakie ty masz fajne suwaczki:-) lubię rosyjski - skąd je wytrzasnęłaś i dlaczego akurat takie??:happy2:
U kogoś wypatrzyłam, a jak klikniesz na suwaczka to Ci się stronka wyświetli. A po rosyjsku, dlatego że trochę znam rosyjski. A tak poza tym to 5 minut temu zmieniałam na inne i zdjęcia dodałam i co nie widać zmian.

Jagna moja niunia też wie od samego początku kiedy noc a kiedy dzień i też się budzi o 2-3 w nocy.Mam nadzieje że jak ta starsza bedzie chodzić spać po bajce zaznacze że starsza Wiktoria chodzi mi tak od początku aż do dzisiaj i niema znaczenia czy to zima czy lato.

Mój też ładnie przesypia nocki.Jak zaśnie koło 20-21 to śpi do 6 rano.Ale jak dziś zasnął ok 18.30 to pewnie obudzi się koło 3-4 bo będzie głodny.

Maksik ma Twoj usmiech- sliczny:tak: Szkoda juz mialam wizje siebie dojaca baranice czy krowe:szok::-D
Jagna, swietne imie dla coreczki wybralas, bardzo mi sie podoba:tak:no i piekne dziewcze z niej, sniada cera i ciemne oczki:)))

Ostatnia edycja:
Jagna moja niunia też wie od samego początku kiedy noc a kiedy dzień i też się budzi o 2-3 w nocy.Mam nadzieje że jak ta starsza bedzie chodzić spać po bajce zaznacze że starsza Wiktoria chodzi mi tak od początku aż do dzisiaj i niema znaczenia czy to zima czy lato.
Też tak chcę nauczyć Celinkę, narazie idzie spać mniej więcej między 20 a 21. Ja z bratem chodziłam tak spać, a jak widzę dzieciaki latajace do 12 w nocy to mnie trzęsie, kiedy ci rodzice maja czas dla siebie.

jagna, pofatygowałam się na ta stronkę i też mam takie - dzięki za podpowiedź:-)
kama, Maksik jest prześliczny po prostu i ma takie łobuzerstwo na buzi wypisane że będzie panny rwać aż miło:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry