reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobrze, ze mamy Monike ona ma chyba wszystko chyba zapisane kto kiedy i jak.

Frodo wszystkiego najlepszego z okazji 1000 niaka dla Ciebie i meza i samych uśmiechów i pysznych desreków dla Kubusia.
Mam zapisane.A jak nowa mama dochodzi to też zapisuję sobie na kartce.Nie wiem tylko jak mają na imię niektóre z Was i ile mają lat.

reklama
B-Asia, Gratulacje, kochana! :-)
Kung Fu Panda bylo zajebiste, tylko pewnie te przedszkolaki co to oglądały, nie zaczaiły wszystkich mądrości, które kryją się w tej bajce... :-)
Przy okazji bytności w centrum handlowym zakupiłam w końcu dwie czapy z rondem dla młodej, na nosidełko będzie w sam raz (i spacerówkę zaniedługo też). A to fota z wczoraj, pierwszy raz w nosidełku :-d
Zobacz załącznik 84422

agnie moge sie spytac gdzie kupilas i ile dalas, ja najtansze widzilam za 325:cool: nie wiem czy mi sie opyla, nadia wazy ok 9.5:sorry:

monika, fajnie że nam przypominasz o rocznicach, ale co do imion i wieku to właśnie tak ma być - forum jest anonimowe i dlatego wpisujemy się tu z pseudanimami, żeby się czuć swobodniej i może bezpieczniej, niektóre dziewczyny i tak mają przeboje z rodzinką i znajomymi i nie chcą być łatwo rozpoznawalne:sorry:

anja, Tobi jest cięższy i wiem że najlepiej się go nosi w chuście w taki sposób, żeby część ciężaru była przeniesiona na biodra, więc jeśli nosidło ma taki pas biodrowy to może być ok, my mamy nosidło ale się nie sprawdza, bo ciężko - w chuście dużo lżej

a i jeszcze jedno, w sygnaturze możesz mieć tylko 4 linijki
więc jeśli masz dwa zdjęcia, drzewko i nr gg to może już nie masz miejsca
spróbuj drzewko i gg w jednej linijce wkleić i dodać suwaczek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry