reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jagna i dobrze zrobilas wszyscy pracowadcy teraz traktuja ludzi jak niewolnikow ja pracowalam do 8 miesiaca ciazy i to wszystkie weekendy i nadodatek fizycznie i wszyscy to mieli w dupie a jak poszlam na L4 wkoncu bo dostalam gestozy to mieli wielki zal do mnie i h.j im w dupe nie przejmowalam sie bo oni mnie tez mnieli w dupie ze zapier.alam po 6 godzin niby tylko ale za to fizycznie podnoszac ciezary i to w ciazy.

my wrocilismy ze spaceru troche pokropilo ale fajnie sie zrobilo a maly lezy w lozczku i placze zaraz ide go kapac i do spania mala maruda, terz dopiero przeszedl mi boil glowy po aspirynie a tak caly dzien umieralam.

aha Dawidek jest zajebi.ty urwisek i taki sliczny :-* muuua dla Dawisia.
Dzięki za słowa otuchy. Boże, dobrze że nic Ci się nie stało.
Dodam tylko, że ona nie ma dzieci, i nie chce mieć, uważa że dzieci śa okropne:wściekła/y:.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem jak zwykle.Mój mały właśnie wcina i mam nadzieję że szybko zaśnie.Zęby coraz bliżej już widać białą kreskę.Oby szybko wyszły bo mi uszy puchną od tego marudzenia.

A ja zastanawiam się co słychać u mnie w domku. Mąż sam z niunią, napewno nie wykompana, bo się boi, może już śpi. I będzie A... czekał na mnie z kolacją:biggrin2:.

U nas teraz leje,wykąpałam szybko małego tzn. jak jeszcze nie padało.Wypił wszystko:-) ale trochę marudził,odbiło mu się i by pewnie jeszcze marudził na moich rękach ale od kilku dni robię tak że jeśli tak się zachowuje to odkładam go do łóżeczka i zasypia sam.Dziś na ten deszcz chyba
szybciej mu poszło.Jutro idziemy na szczepienie.A dziś byłam na badaniu wzroku i wybrałam nowe oprawki:cool2:.Takie lekkie,małe z super szkłami.Nie wiem jak przyzwyczaję się bo zawsze miałam duże.Jak dzieciaki wrócą to prześlę Wam fotkę to ocenicie(robię zdjęcia komą z której mogę przesłać na komp a cyfrówki nie mam).

reklama
Monika fajnie że Ci zasypia w łóżeczku, bo mi nie chce, mężowi tylko to się udaje.
Zaraz mykam do domu. Głodna jestem i wściekła, jeszcze mi nie przeszło:wściekła/y::wściekła/y:. Muszę się wyżyć, na rower za późno:wściekła/y::wściekła/y:, siłownie też już zamkneli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry