reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
"Kasia a Wy do Polski mieliście w lipcu jechać....którego?"
esti jesli to do mnie to tak, jedziemy ale w sierpniu 4 sierpnia :) juz sie nie moge doczekac :):tak::cool2::cool: i u mnie w domu tez :)
ładne paznokietki :) i zdjecie olisia :)
aga a wikusia zdj tez sliczniutkie :):tak:

witam.jestem tu nowa ale mam nadzieję że to się zmieni:biggrin2:Mam 27 lat i w styczniu urodziłam synka.więc teraz siedzę sobie z Tośkiem w domu.i cieszę się że będzie z kim pogadać:biggrin2:

mieszkam w Opolu,nie jestem jeszcze mężatką ale się przymierzamy.w sumie to nawet nie wiem co mam o sobie napisać bo teraz to siedzę w domu i powoli moją idolką staje się Anthea Turner:-D Ale za tydzień zawozimy Tośka do babci i idziemy poszaleć. pierwszy raz od 1,5 roku!właśnie odstawiłam małego od piersi.musiałam ale okupiłam to strasznymi wyrzutami sumienia:-(
naprawdę nie wiem co mam o sobie napisać więc jak coś to pytajcie.

esti, Olisiowi naprawdę nieźle idzie, mojej znajomej córa też tak się czołgała mniej więcej w tym wieku, ale nie jest wcześniakiem. Tobi narazie siedzi sam, ale jeszcze muszę być obok i go łapać co trochę.
karolka, witamy, a dlaczego musiałaś odstawić od piersi?

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia
Esterka super paznokcie ja dopiero swoja za miesiac bede robic na slub siostry ale bylam za to podciac grzywke bo mnie juz dobijala a teraz troche za krotko mam scieta:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry