reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a teraz ma 70 cm i waży 6700.i przymierza sie do raczkowania powoli.przybiera pozycję i kołysze się w przód i w tył tylko nie bardzo wie co dalej:-D Ale wtedy zjeżdża z kolan,podkurcza nóżki,wypina dupkę i pełznie.prześmieszny jest:-D A teraz pora na moje śniadanko a potem zakupy.

reklama
to tak jak wiktor !!! cieszy sie cieszy a potem widzi aparat i kamienna twarz... i do zdjec musze go albo specjalnie rozsmieszac albo miec szczescie na zrobienie ladnego zdjecia z jego usmiechem.

u nas jak narazie tylko 16 stopni ale cale szczescie nie pada :-)

karola skoro Was znajomi omijają z powodu dziecka to ch............ z nimi.....co to za znajomi?Bebilon Pepti śmierdzi?Moje dziecko pije Nutramigen wiec Bebilon Pepti pachnie w porównaniu do tego mleka:-D:-D
Mój pełza jak żołnierz...na filmiku widać:-D:-D:-D
Tosiek śliczny:tak:

Pumi
tez się zastanwiałam czy nie za dużo żółci.................:confused::confused::confused::confused:ale teraz żółty modny więc już się przyzwyczailam:-)

Dziuba fajna bluzko-sukienka.........a Martysia cudo

hejka
Dziuba fajna kiecko-bluzka i jaka Ty laska jestes;-) a ja juz nigdy nie wloze takiej krotkiej kiecki:dry::eek:
Martysia sliczna dziewczynka.
Witam nowa mamusie.
Aga pytalas sie wczoraj co z remontem , nie wiem bo cos tesciowa zamilkla i do R sie nie odzywa bo babusi zyczen imieninowych nie zlozyl:cool2:
Joa tort jest bajeczny
Dziewczynki chce Wam sie pochwalic ze biore Linee juz 3 dzien i waga mi spadla o niecaly kilogram ale tez do tego cwicze zeby pozbyc sie brzuszka wiec chyba dziala zobaczymy dalej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry