Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za bardzo.Mała spi ale mleka nie wypiła tylko troszke i usneła,zacznie sie kręcić to jej dam.Aja niewidze u niej ząbalbo jeszcze niema albo ślepa jestem.Jestem zla bo starsza córka była niegrzeczna i miała kare a ona do nas że jej niekochamy ani niecałujemy tylko Amelka i Amelka.I bądz człowieku nienerwowy, nieraz wysiadam .Chyba za wiele Wiktori pozwalamy a potem ona nam odpłaca(wiem że to taki wiek i to jej minie,ale to boli jak dziecko tak mówi).Doradzcie czy mam ją zaraz przytulać i anulować kare czy przeczekać aż jej złość minie i jak przyjdzie i mnie przeprosi to dopiero przytulić.Niewiem normalnie jak z tym dzieckie postepować zeby nieczuła sie zaniedbywana,doradzcie.

(czekam na ten dzień...)

Badania i badania ma ciągle. Miał usg, tomografię mózgu i na szczęście tam jest wszystko w porządku.
A problemy z napięciem mięśniowym, to dość częsta przypadłość wcześniaków.
Lekarze i pani rehabilitantka uprzedzali, że czasem na efekty trzeba trochę poczekać, a ja taka niecierpliwa... Ale najważniejsze, że jest lepiej. Co mnie najbardziej cieszy to to, że Leo nie jest już taki nerwowy, a to znaczy, że napięcie się zmniejszyło.
Masiek nie martw sie, tez mam wczesniaka i rehabilitacje. Ciesz sie kazda bzdurka, ktora potrafi zrobic twoje deiecko, bo dla niego to naprawde duza rzec, a rehabilitacja poitrafi cuda.
Pamietam jak zaczynalismy - sesja trwala moze 15 minut z czego 10 to byl krzyk, pozniej bylo juz lepiej, a teraz maly usmiecha sie i gaworzy do kinezistki. Bedzie dobrze!!