Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witajcie kochane
wreszcie mam trochę czasu dla siebie
Kacperek śpi a męzulo wrócił do pracy po urlopie bo normalnie codziennie byłam rozchwytywana;-)
dziękujemy za życzenia dla Kacperka i przesyłamy moc całusów i i górę prezentów dla Wiktorka i Martysi
jejeku to już pól roczku minęło mma ochotę mojej Żabuli kupić torcik a oszamie w cycusiu hihihih
pewnie Dziuba i Joa to już po ceremonii?
jakby co
to składam najszczersze życzenia udanego pożycia małżeńskiego oby blaski słońca oświecały wam każdy dzień a każdy smutek przeradzał się w radość
ściskam was dziewczęta, hm, teraz już żony:-):-):-)
Mili współczuję nieprzespanej nocy
ja dzisiaj tez nie spalam, bo Kacperek mruczał po ostatnim moim grillowaniu
na szczęście nie płakał ale chyba ze 100 razy się skopywał
dzien dobry
składamy z nicolka najlepsze życzonka dla Martynki, Wiktorka i Kacperka na pół roczku, dużo dużo zdróweczka
nicolka marudna, ale to nic
nadusia śliczniusia na zdjeciach
a moj maz ma dzis badania ostatnie przed operacja a 22.zabieg na przepukline
U nas super, maly jest nawet grzeczny, w nocy bylo strasznie znowu ale mam super huuumorek :-) i wszystkow nosie :-) sylak asia i dziuba jeswzcze nie po ceremoni :-)
Paulinku dziękuję ci za te słowa. Pumi tobie też dziękuję. Czasem trudno uwierzyć w sens tego szczególnie jak po tygodniach ćwiczeń itp. okazuje się, że jest poprawa ale niewielka
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.
Wiktorku,Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!