Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masiek jak sie czujesz ??? fizycznie ???
Pandi a poco go przepajasz?Mam nadzieję że w końcu przestanie się budzić o 3.![]()

Trzymaj się!!! Ja nie miałam mdłości w ciąży, a dziewczynkę mam, tylko na słodkie mnie ciągneło. Teściow mówiła że na mdłości dobra jest szklanka letniej wodyz imbirem i migdały, ale nie próbowałam, nie musiałam.Dzisiaj. Nie za fajnie. W. poszedł z Leonkiem na spacer a ja wolałam zostać w domu w okolicy kibelka. Pocieszam się, że ponoć większe mdłości są na dziewczynkę. Więc pocierpię byle była Matylda;-):-)
niby to tylko jedno-dniowy zabieg, ale pierwszy w zyciu mojego Ł i, choc tego nie pokazuje, troche sie boi, a ja razem z nim...
najgorsze, ze 4 sierpnia lecimy do domku i nie wiem czy tak szybko po operacji nic nie bedzie sie dzialo podczas lotu, bo od 22. to tylko 12 dni po operacji..:-Wszystko będzie dobrze, nie martw się, bo odbija się to na Nicoli, ona dobrze wie co się dzieje.dzieki dziewczynki w imieniu mezaniby to tylko jedno-dniowy zabieg, ale pierwszy w zyciu mojego Ł i, choc tego nie pokazuje, troche sie boi, a ja razem z nim...
najgorsze, ze 4 sierpnia lecimy do domku i nie wiem czy tak szybko po operacji nic nie bedzie sie dzialo podczas lotu, bo od 22. to tylko 12 dni po operacji..:-
confused: